Skorpió

Ma nagy energiákkal vetheti bele magát a szerelembe, talán megtelnek gondolatai érzelemmel, erotikával, s ez átmenetileg befolyásolhatja teljesítményét az élet más területein, ám oda se neki, kedves Skorpió! Talán éppen a sors akarata, hogy ez ma így legyen, hát egyszerûen csak hagyja magát sodródni, s élvezze a pillanatot!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ma igencsak pozitív kisugárzásának köszönhetõen, nagy eséllyel pályázhat valaki szívére, vagy éppen, sokat lendíthet már meglévõ kapcsolatán, s ez sok örömmel, mámorral töltheti el! Használja ki a jó szelet, kedves Szûz, s szervezzen szerelmével egy közös, meghitt programot, hogy valóban, tökéletes legyen a mai nap...

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így mutatják ki a szeretetüket a különböző csillagjegyek: a Kos védelmez, a Halak odaadó. A többiek pedig...

Vízöntő

Meglehet, kedves Vízöntõ, hogy ma megkörnyékezi valaki, akinek tikon nagyon is örül, ám elsõre talán, félve a sérüléstõl, nem meri mindjárt kimutatni az érzelmeit. Ha valóban így történne, s puszta óvatosságból, nem is ugrik mindjárt fejest a dologba, azért ne égessen fel maga mögött egyetlen hidat se. Meglepõdhet, mennyiszer menne még szívesen át rajtuk a jövõben!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: