Kos

Ma fontos, hogy mindenképpen arra koncentráljon szerelmi életében, ami jó, nem pedig arra, ami még korrekcióra szorul, mert csakis az efféle, pozitív hozzáállással alapozhatja meg ma egy igen fontos érzelmi szál kialakulását, megerõsödését. Elõbb legyen mirõl beszélni, s csak eztán beszéljen róla!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma, néhány meglepõ, ám mégis jólesõ, pozitív visszajelzés által igencsak sokat fejlõdhet önbizalma, ami hamar látszani fog vonzerején is. Rég nem érezhette magát ilyen jó formába, mint most. Használja ki a jó szelet és csábítson, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-08-18

Nyilas

Ma kissé már-már megszállott lehet bizonyos értelemben, szerelmével kapcsolatosan, ami, a szó túlzó mivoltából fakadóan, már nem biztos, hogy egészséges. Próbáljon meg egy kicsit reálisabb lenni, kedves Nyilas, s lássa be, õ sem tökéletes, mint ahogy semmi sem, de nem is kell annak lennie.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma nem lenne szerencsés megosztania a világgal a szerelmi életében tapasztalt pozitív változásokat, legalábbis részleteiben semmiképp sem, legfõképpen azért, mert megeshet, hogy pont egy ilyen külsõ behatás eredményeként vált instabillá, nem is olyan régen. Kapcsolatuk csakis kettejükre tartozik, s eme hozzáállással a bajok nagy része ki is küszöbölhetõ, így ügyeljenek, hogy a lényeget mindig tartsák meg maguknak, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: