Bak

Parázslik a levegõ ön körül, kedves Bak! Mostanában valahogy sikerül egyenesbe kerülnie szerelmi életében, végre tudja, mit akar és most talán meg is találta hozzá a megfelelõ partnert. Vigyázzon, uralkodó személyiségével ne ijessze kiszemeltjét és ne rontsa el ezt az igazán gyümölcsözõnek ígérkezõ kapcsolatot.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A mai napon különösen vágyhat egy kis gyengédségre, szeretetre, mintsem lepedõakrobatikára, ami viszont nem biztos, hogy párja is ebben a cipõben jár. Ami kissé még feloldhatatlanabbá teheti a helyzetet, az, az, hogy még csak nem is haragudhat rá azért, mert annyira oda van önért, hogy néha alig bír magával. Próbálja meg, ha más nem az elsõ kört követõen, mikor kedvese hevessége már alábbhagy, finoman rávezetni, mire is vágyik valójában!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A mai napon extra figyelemre vágyhat melyben bokros teendõi miatt kedvese nem biztos, hogy részesíteni tudja. Ne akarja erõszakkal kinyitni egy virág szirmait, legyen kicsit türelemmel és kinyílik magától is, s akkor majd együtt élvezhetik az élet adta örömöket, érintéseket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A mai napon a Nap és a Hold együttes mozgásának befolyása által, kissé sebezhetõbbé válhat érzelmileg a szokásosnál, ezért tartózkodóvá válhat párja, kiszemeltje irányába, ami nincs túl jó hatással kapcsolatuk fejlõdésére. Talán lehet, hogy jobb lenne, ha a kockázat ellenére, mégiscsak szabadjára engedné aktuális érzelmeit, hisz, ha termékeny talajra hullnak kedvesében, akkor sokat erõsíthetnek kettejük bizalmi viszonyán, ha viszont nem, talán érdemes elgondolkodni azon, hol romolhatott meg kettejük kommunikációja, rendülhetett meg az egymásba vetett hit. Ha ijesztõ is a teszt, elvégzése idõszerû lehet és nagy pozitív, vagy esetleg negatív változásokat hozhat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: