Kos

Amennyiben jelenleg szabad a szíve, úgy most egy kis kalandba keveredhet valakivel, talán éppen egy munkatársával, akivel lehet, hogy nem éppen szerencsés az egymásra találás, így legyen most nagyon óvatos az ilyesmivel. A párban élõ Kos egy kissé elbizonytalanodhat kedvesével kapcsolatban, ám eme átmeneti kis megingás nem lesz tartós, s így az este már újra a bizalom és a romantika jegyében telhet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A Mérleg ma egy szerelmi problematikával nézhet szembe, melynek ráadásul nem oly egyszerû a megoldása, mint ahogy az elsõre tûnt, s ez akár némi fejfájást is okozhat. Ha sehogy sem sikerülne csomót kötni a dologra, próbálkozzon egy pro-kontra listával, az most sokat segíthet!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-12-16

Nyilas

Ma egy igen jó ötlete támadhat kedvesének, talán egy romantikus program, mely alkalmával, lesz idejük kellõképpen elmélyülni egymásban. Ne feledje, kedves Nyilas: nincs hatásosabb a tökéletes pillanatban kimondott, bûvös szónál, az érzelmek kifejezésére!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma egy összejövetel, vagy éppen, görbe este alkalmával, megismerkedhet valakivel, aki még a késõbbiek folyamán, akár akarata ellenére is, nagy befolyással lehet a szerelmi életére, boldogságának alakulására, a kérdés csak az, milyen módon? Ezt kell valahogy kiderítenie!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: