Rák

Míg szerelmi életével kapcsolatos, mai optimizmusa messze a jövõbe mutató, addig most a kozmosz energiái kissé hátráltathatják a megvalósításban, így a mai nap nem igazán kedvez a szerelemnek. Mindebbõl fakadóan, bár nem reménytelen a helyzet, de ne tervezzen nagyobb lépést ezen a téren, csak örüljön annak, ami most van, s vészelje át ezt a romantika szempontjából kedvezõtlen mai napot.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-05)

A mai egy nagyon szerencsés nap lehet, már legalább is a pénzügyek, a karrier és a szerelem tekintetében, ugyanis az egészsége kicsit megrendülhet, s akár kellemetlen tünetekkel jelentkezõ, apróbb elváltozásokat is tapasztalhat magán, melyeket adott esetben érdemes lenne szakembernek is megmutatnia, biztos, ami biztos! Amúgy viszont élvezze ezt a mesés napot, mert ma valami olyasmi is sikerülhet, ami eddig még soha, s így az igazi csodák napja lehet a mai!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma elöntheti testét, s lelkét a vágy, kedves Skorpió, hogy a nap szinte minden percét kedvesével az ágyban tölthesse, ám lehet, hogy most mégsem alakulnak úgy a dolgok. Legyen kitartó, s akkor azért kilátás nyílhat egy-két gyors, de annál szenvedélyesebb numerára, ami igazán pajzánná és izgalmassá teheti napjukat!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-05)

Ma a találékonyság és a praktika vezethet el az áttörõ sikerekhez, melyek által igazán elégedett lehet teljesítményével. Amellett továbbá, hogy sok lehet ma a Skorpió körül a jövés-menés, estére is jut majd kellõ mennyiségû energiája ahhoz, hogy kedvesével gyakorlatilag minden lehetséges értelemben kirúgják a ház falát, de különösen szexuális téren szökhet fel a hõmérõ higanyszála! Érthetõ, hisz végül is nincs is ennél nagyobb élvezet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 legsebezhetőbb csillagjegy: mindent a szívükre vesznek

Vízöntő

Csak azért, mert elsõre irreálisnak tûnik az, amit kedves mond, vagy akar, még ne vesse el mindjárt a dolgot, kedves Vízöntõ. Hallgassa meg figyelmesen, majd tegyen fel neki kérdéseket és komolyan fontolja át, vajon tényleg annyira visszatetszõ-e a dolog, mint amennyire elsõre tûnt? Tényleg nem tehet semmit érte?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-05)

A függetlenség és az egyediség nagyon fontos az ön számára, kedves Vízöntõ. Eddig sem tántorította el semmi attól, hogy a saját útját járja, ezután se hagyja, hogy bárki más megszabja, milyen irányt vegyen az élete. Mind azt, amit eddig elért, saját magának, buzgóságának, kitátásának és sokszor ember feletti erejének köszönheti. Ha esetleg párkapcsolatban él és úgy érezné, hogy a dolgok kettejük között már nem megfelelõen mûködnének, ne féljen lépni.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: