Rák

Ma egy nagyon érdekes valaki keltheti fel a figyelmét, akitõl, míg mások talán ódzkodnak, önt kifejezetten vonz. Ez még valameddig talán izgalmas is lehet, kedves Rák, de csak egy bizonyos határig, nehogy végül, ha elmúlik a különcségek varázsa, egy olyan ember mellett találja megát, aki igazából, egyáltalán nem is az esete.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Úgy érzi, egy kis környezetváltozásra lenne szüksége? Hát teremtse meg, még, ha, az csak a lakás bizonyos mértékû átrendezésével is testesíthetõ meg. Akármilyen apró változásban is gondolkodjék, az ma aranyat fog érni és nagyon energetizálólag hathat testére és lelkére egyaránt! Alkalmasint az is elég ehhez, hogy, ha más nem, kicsit kimozdul otthonról, például kiránduljon egyet egy olyan helyen, ahol eddig még sohasem járt, de mindig is szeretett volna. Ez esetben természetesen a társaságról se feledkezzen meg, vigyen egy jó barátot, vagy kedvesét, mindkét esetben remekül fogják magukat érezni, s önnek most pontosan erre van szüksége!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Kedvese, esetleg kiszemeltje, ma felfigyelhet különösen éles eszére, s szervezõkészségére, ami most valósággal lenyûgözheti. Igazán kivételes képesség, hogy ily módon is hódítani képes, így ne jöjjön zavarba ettõl, egyszerûen csak fogadja a bókokat, s élvezze a megbecsülést. Megérdemli, hiszen kívül-belül értékes ember!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Mindenképpen törekedjen a mai nap folyamán arra, kedves Skorpió, hogy úgy lássa a dolgokat, ahogy azok a maguk valójában vannak, nem pedig úgy, ahogy ön szeretné látni õket. Mivel a világ tele van sajnos rossz dolgokkal is éppúgy, mint jókkal, nem lehet mindig elterelni mindent a jó irányba, s pozitívan szemlélni, mert az élet a Földön egyelõre nem ilyen. A rossz ellen a legjobb fegyver, ha felismeri és mindent megtesz ellene, amit csak lehet, nem pedig az, ha megpróbálja szépíteni a helyzetet. Ön mindig is nagy harcosa volt az igazságnak, kár lenne pont önmagát becsapnia, így ne is tegye!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!

Szűz

Egy fenékkel nehéz megülni két, pláne több lovat egyszerre, kedves Szûz, így legyen ma nagyon körültekintõ, mielõtt jeleket küldene többeknek is. Ugyanakkor, amennyiben szingli, úgy remek lehetõségek ígérkeznek ma a pártalálásra, de itt is igaz, hogy jóból is megárt a sok! Inkább legyen egy tökéletes, mint több, eleve kudarcra ítélt kapcsolata!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Ma igencsak kreatív és produktív lehet a teendõi során, kedves Szûz. A végeredmények magukért beszélnek, amiknek a sokaságát most az is megnövelheti, hogy a nap folyamán olyan ragyogó ötletei lehetnek a dolgok leegyszerûsítésére, amik felettébb elõremozdítják a haladást. Évezze, hogy csak úgy siklik ma a hajó, s nem állhat semmi az útjába. Az ilyen napok nagyban feltölthetik az embert lelkesedéssel, energiával és önbizalommal, amelyek mind-mind elégedettséghez, s nem utolsó sorban nagyfokú lelki stabilitáshoz vezetnek.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Amennyiben szingli, kedves Vízöntõ, úgy ma nagy eséllyel berobbanhat életébe a nagy szerelem, csak tudja kezelni a helyzetet! Ha ez megtörténne, ne is próbálja kihúzni Ámor nyilát, már úgyis túl késõ lesz addigra, csak hagyja, hogy vezesse a szíve és ösztönei, s remélje, hogy minden úgy alakul majd, ahogy az a nagykönyvben meg van írva!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Bármit is tervez mára, mindenképpen iktasson be napirendjébe néhány, az ön számára élvezetes tevékenységet. Mozogjon egy kicsit a közeli parkban vagy erdõben, hallgasson zenét futás, vagy házimunka közben, vagy éppen egy aromaterápiás fürdõ közepette ragadjon a kezébe egy jó könyvet, esetleg laptop az ölbe egy kényelmes fotelben és hagyja, hogy elszenderedjen a kedvenc filmjén, sorozatán. Ha így tesz, nem csak testileg frissül majd fel, vagy éppen piheni ki magát, hanem bizony lelkileg is, ami legalább annyira fontos és ép ezért szükséges is, mint az elõbbi!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: