Kos

Könnyen elõfordulhat, kedves Kos, hogy nem azért nem akar valami összejönni szerelmi téren, mert nem mûködne a dolog, hanem pusztán azért, mert nem a jó irányból próbál közelebb kerülni ahhoz, akit szeret! Váltson módszert, s lehet, hogy már ma látványos és meglepõ lesz a végeredmény!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Önre törhet ma a féltékenység, kedves Mérleg, s, bár büszkeségétõl hajtva, talán nem igazán mutatja ki ezt a külvilág felé, mégis belül igencsak gyötrõdhet emiatt. Ne lovallja bele magát annyira, hogy van miért aggódnia! Ha mégis jogosak érzései, akkor inkább engedje el szerelmét, még, ha ez nehéz is, mintsem elõbb-utóbb bekövetkezzen, amitõl annyira tart.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2022-05-31

Nyilas

Ma igencsak heves lehet a szerelemben, kedves Nyilas, s ezt hamar kedvese, kiszemeltje is tapasztalhatja Önön, s ha jól idõzít, biztosan nem lesz rest hasonló intenzitással viszonozni sem. Arra azért figyeljenek, mikor és hol kapatják el magukat, mert még a végén illetéktelenek is rajtakaphatják önöket, esetleg lebukhatnak valaki elõtt, ami igencsak faramuci helyzetet eredményezhet, tehát csak finoman az extrém helyszínekkel!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ne erõltesse, ami nem akar magától is mûködni, kedves Oroszlán, még, ha jó is lenne, ha mûködne a dolog, mert az nem más, mint önámítás. Ha valakinek fontos, ha valaki igazán szereti, akkor maga is hajlik ön felé, nem kell inspirálnia erre, ha viszont ez nem így van, úgy nem érdemli meg az az illetõ, hogy megajándékozza gyengéd érzelmeivel!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: