Rák

Ha lehet, ma igyekezzen tartózkodni a szúrós megjegyzésektõl, kedves Rák, mert most óhatatlanul is megbánthatja velük kedvesét, s ez Õt valami olyan lépésre is sarkallhatja, ami nem igazán lenne kapcsolatépítõ, így most fõ az óvatosság. Ha túlfeszülne a húr, inkább fújjon visszavonulót!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

A mai napon, a verbális kommunikáció, sokkal rosszabban megy majd önnek, mint a testi, kedves Rák, s, ahogy mondani szokás, ne erõltesse, ami nem megy, viszont, hajtson rá arra, ami igen! Öleljen, csókoljon és szeressen, amikor és ahogy csak lehet... Hátha csurran-cseppen majd valami visszafelé is!

Skorpió

Annak ellenére, hogy a mai nap nem igazán kedveznek a körülmények a szerelemnek, mégis megeshet, hogy egy nagy és váratlan boldogság éri e téren, s ez igencsak boldoggá teheti! Tegye félre egy kicsit kritikus jellemét, kedves Skorpió, s egyszerûen csak élvezze a pillanatot, s azt, ami történik!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

Ezeknek a csillagjegyeknek lehetetlen túljárni az eszén

Szűz

Ma igencsak fellángolhat önben a szerelem, kedves Szûz, így igencsak nehezen viselheti, ha nem nyílik megfelelõ alkalma, vagy nem jut elég ideje megélni érzelmeit azzal, akit szeret. Ettõl függetlenül, igyekezzen türelemmel viseltetni a jelenlegi helyzet iránt, hogy, ha végre eljõ a várva várt pillanat, lelkileg is készen álljon száz százalékosan megélni a csodát!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Bármennyire is szeretne koncentrálni a dolgaira, ma egyszerûen, túlságosan bohókás, vagy éppen szerelmes hangulatában lehet ahhoz, hogy ez érdemben sikerüljön is. Ne vegye a szívére, ha nem a mai lesz a leghatékonyabb napja, inkább adja át mielõbb magát az élvezeteknek, kedves Szûz, hátha ott nagyobb sikereket arathat, mint a munka terén!

Vízöntő

Gyanút foghat ma valamivel kapcsolatban, kedves Vízöntõ, ami nem feltétlenül kedvez szerelmi életének, s ez elgondolkodtathatja, azonban, ne kapkodjon el semmit, hanem mindenképpen õrizze meg a hidegvérét, amíg száz százalékig meg nem bizonyosodik arról, gyanakvása valóban indokolt-e, avagy sem.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Megeshet, hogy ma egy váratlan fordulat, borítja napirendjét, de mielõtt emiatt komolyan idegeskedni kezdene, próbálja meg elõnyös oldaláról nézni a dolgokat. Lehet, hogy nem véletlen, hogy mindez ma történik, sõt, még az is megeshet, hogy éppen azért gördült bizonyos dolgai elé akadály, hogy más, fontosabb dolgok irányába terelje figyelmét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: