Rák

Kissé gyanakvóvá válhat ma kedvese irányába, kedves Rák, s talán nem is ok nélkül, ugyanakkor meglehet, hogy nem szerelme a ludas a dologban, hanem valaki, egy harmadik személy, kívülrõl próbálja Õt is behálózni. Ne ellene legyen, hanem mellette, hogy együtt nézhessenek szembe a tényekkel. Sokat jelenthet most mindez!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Rák, ma lehet, hogy fény derül eddig rejtegetett mûvészi vénájára, mely ezidáig szunnyadt önben. Lehet, hogy tehetségébõl még némi hasznot is húzhat, ha meglátja a benne rejlõ lehetõségeket és az azonnali felkéréseket nem utasítja el rögtön, vagy el nem ragadják érzelmei. Ne aggódjon, ha belevág újdonsült ötletébe, nem marad egyedül a megvalósítással, lesz, aki szívesen segít önnek, ha szüksége van rá.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Óhatatlanul is, rendkívüli érzelmeket válthat ki valakibõl, kedves Skorpió, az által, hogy, szokásához híven, ajtóstól ront a házba! Bármennyire is meglepõ tehát a reakciója áldozatának, ezt mindenképpen mérlegelje, mielõtt lereagálná viselkedését, meglepõdne zavarán. Adjon idõt Neki a lélegzetvételre, s akkor még jól is elsülhet a dolog!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ez egy izgalmas napnak ígérkezik szellemileg, kedves Skorpió. Ma igazán kielégítheti tudásszomját és a megszerzett információkat azonnal át is ültetheti a gyakorlatba. Rendkívül hatékony napjának pedig az teszi fel a végére a koronát, hogy erõfeszítései valószínûleg anyagilag is megtérülni látszanak.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp (január 13-19.) - A héten a legfontosabb feladat a nyugalmadnak a megőrzése.

Szűz

Sikerülhet ma összehoznia a kellemest a hasznossal, talán a munkát a szerelemmel, s ez rendkívül élvezetes, izgalmas perceket eredményezhet, szellemi, érzelmi és testi értelemben egyaránt. Az egyetlen, amire figyelmeznie érdemes, kedves Szûz, hogy azért minden úgy és akkor történjen meg, amikor, s ahogy annak helye van, különben még a végén kínos szituáció lehet a vége a fülledt romantikázásnak!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma technikai zûrbe keveredhet, kedves Szûz, ami kihatással lehet anyagi ügyeire is. vigyázzon, megbízhatatlan számítógéppel ma inkább ne próbáljon fontos utalásokat bonyolítani, mert lehet, hogy pont a folyamat közben adja meg magát a gép. Ma kitartása biztosan elõbbre fogja vinni, mint szerencséje, így az is lehet, hogy csak egy jó adag türelemre lesz szüksége, hogy el tudja végezni elektronikus ügyeit.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Árnyék vetülhet ma szerelmi életére, kedves Vízöntõ, így különösen nagy erõfeszítéseket igényelhet Öntõl, hogy sikerüljön fenntartani a harmóniát szerelmi életében. Tegyen meg mindent a jó ügy érdekében, ha pedig, ennek ellenére, mégis borulna minden, igyekezzen gyorsan felállni, megrázni magát, s emelt fõvel nézni a jövõ felé!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma szüksége lehet rá, hogy megõrizze higgadtságát, kedves Vízöntõ. Otthoni fáradozásai lehet, hogy egy kellemetlenségnek köszönhetõen hiábavalóvá vállnak, és emiatt igen sokat bosszankodhat. Megpróbálhat segítséget kérni egy illetékes személytõl az ügyben, de sajnos lehet, hogy most nem tud senki sem segíteni és el kell viselnie ezt a kellemetlen, átmeneti állapotot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: