Rák

Ma hideg-meleg egyaránt érheti szerelmi téren, kedves Rák, ami kissé felboríthatja lelki egyensúlyát, így hangulata is meglehetõsen ingadozhat. Teljesen érthetõ, ha ettõl kicsit ingerültebbé válik, mégis, igyekezzen mindig csak a szükséges erejû és mértékû reakciót adni az önt érõ impulzusokra, hogy megõrizze az alapvetõ értékeket, melyeken kapcsolatuk nyugszik.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

A mai napon, a verbális kommunikáció, sokkal rosszabban megy majd önnek, mint a testi, kedves Rák, s, ahogy mondani szokás, ne erõltesse, ami nem megy, viszont, hajtson rá arra, ami igen! Öleljen, csókoljon és szeressen, amikor és ahogy csak lehet... Hátha csurran-cseppen majd valami visszafelé is!

Skorpió

Ma egy igazi metamorfózison eshet át, kedves Skorpió, melynek kapcsán rádöbbenhet, hogy ön nem ugyanaz a személy, mint aki nemrégiben még volt! Ez a felismerés különösen érintheti a szerelmi életével kapcsolatos dolgokat, melyek esetében, talán túl sok alkut és kompromisszumot kötött volna. Bontsa fel õket, ha kell, hisz egyszer él, érdemes azt jól kihasználnia!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

Szűz

Amennyiben ma egy szerelmi dilemmával találná szembe magát, kedves Szûz, az esetben törekedjen a következetességre és apránként próbálja meg oldani a helyzetet, s megtalálni a megoldást, nehogy, elmarva maga mellõl szerelmét, egyedül kényszerüljön minderre. Mutasson megértést, még, ha nem is ért egyet, hogy közösen keressék a lehetséges kiutat a problémás szituációból.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Bármennyire is szeretne koncentrálni a dolgaira, ma egyszerûen, túlságosan bohókás, vagy éppen szerelmes hangulatában lehet ahhoz, hogy ez érdemben sikerüljön is. Ne vegye a szívére, ha nem a mai lesz a leghatékonyabb napja, inkább adja át mielõbb magát az élvezeteknek, kedves Szûz, hátha ott nagyobb sikereket arathat, mint a munka terén!

Vízöntő

Bár lehet, hogy bizonyos apró jelek arra utalnak, nincs minden rendben szerelmi életével, most ne is törõdjön az ilyesmivel, kedves Vízöntõ, mert az ilyesmi csak arra jó, hogy fejfájást okozzon az embernek. Az élet túl rövid, hogy túl sokat filozofálgassunk. Éljen, ahogy jól esik önnek, ha pedig tartósan nem érzi jól magát egy szituációban, akkor változtasson!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Megeshet, hogy ma egy váratlan fordulat, borítja napirendjét, de mielõtt emiatt komolyan idegeskedni kezdene, próbálja meg elõnyös oldaláról nézni a dolgokat. Lehet, hogy nem véletlen, hogy mindez ma történik, sõt, még az is megeshet, hogy éppen azért gördült bizonyos dolgai elé akadály, hogy más, fontosabb dolgok irányába terelje figyelmét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: