Bak

Ma valaki megpróbálhat beleszólni szerelmi életébe, vagy legalábbis, befolyást gyakorolni rá, amit semmiképpen sem szabad hagynia, kedves Bak, hiszen a magánélet, az magánélet! Ugyanakkor, ennek kieszközlése közben, a jövõbeni béke érdekében, igyekezzen csakis addig elmenni, ameddig okvetlen szükséges, nehogy komolyabb baj legyen a dologból.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Meglehet, kedves Bika, hogy ma egy kissé megijeszthetik saját, belsõ érzései, melyek most igen szélsõségessé válhatnak, s ugyan ki viselné jól az efféle lelki megingást, destabilitást. Mindettõl függetlenül, ez elõhozhat Önbõl olyan dolgokat, melyektõl most határozottan jobbá válhat szerelmi élete, így talán végül nem is akkora nagy bajnak bizonyul majd, hogy egy kicsit kifordult Önmagából!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-06-10

Ikrek

Ma könnyen elõfordulhat, kedves Ikrek, hogy egyszerûen kicsúszik a kezei közül az irányítás, esetleg teljesen máshogy alakulnak a szerelmi dolgai, mint ahogy azt tervezte, s ez frusztrációt okozhat Önben. Használja fel a mérgelõdés, bosszankodás keltette energiákat arra, hogy aztán, egyetlen nagy és határozott lépéssel, újra magához ragadhassa a hatalmat. Fundálja ki, hogyan! Sikerülni fog, s akkor jó eséllyel, a jutalom sem marad majd el...

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ma egy kissé elrugaszkodhat szerelmi téren a realitások talajától, kedves Kos, s ez által hajlamos lehet valamit, sokkal szebb, vagy éppen sötétebb színben látni, mint ami a valóság, így, ha lehet, most inkább tartózkodjon a mélyebb párkapcsolati témák, szerelmével való érintésétõl, mert az nem biztos, hogy a legjobb irányba mozdítaná el hosszútávon a kapcsolatukat. A mai nap inkább a laza, felszínes beszélgetésekrõl és inkább a testi szerelmi vágyainak megélésérõl szóljon, abból legalább nem lehet semmi baj!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: