Rák

A mai nap az egyensúly megtalálásáról szólhat, ami mostanában meglehetõs kilengéseket mutathatott a szerelem terén. Ha párkapcsolatban él, a mai a nagy újra egymásra találás napja lehet, ha viszont éppen szingli, akkor meglehet, hogy ma érik meg önben a gondolat, hogy itt az ideje megtenni egy nagy lépést, amivel közelebb kerülhet a boldogsághoz. Ne habozzon, tegye meg és éljen a lehetõségekkel!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

A mai napon, a verbális kommunikáció, sokkal rosszabban megy majd önnek, mint a testi, kedves Rák, s, ahogy mondani szokás, ne erõltesse, ami nem megy, viszont, hajtson rá arra, ami igen! Öleljen, csókoljon és szeressen, amikor és ahogy csak lehet... Hátha csurran-cseppen majd valami visszafelé is!

Skorpió

Ma minden kissé bonyolultabbnak tûnhet, mint máskor, kedves Skorpió! Ha ön éppen egy kialakulóban lévõ kapcsolaton dolgozik, az most egy igazán izgalmas fordulatot vehet, ha már párkapcsolatban él, akkor kedvesétõl valami meglehetõsen nagy meglelhetésre számíthat, de nem feltétlenül a szó szoros értelmében véve!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

Szűz

Ne próbálja hûvös logikával megoldani a ma felmerülõ, szerelmi dilemmákat, kedves Szûz, ugyanis az lehetetlen! A válasz, bármennyire is kínos, könnyen lehet, hogy önmagában rejlik. A romantikus hangulata, ma szenvedéllyel és képzelettel párosulhat, így csodásan alakulhat az estéje, amennyiben nem gondolja napközben túl a dolgokat!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Bármennyire is szeretne koncentrálni a dolgaira, ma egyszerûen, túlságosan bohókás, vagy éppen szerelmes hangulatában lehet ahhoz, hogy ez érdemben sikerüljön is. Ne vegye a szívére, ha nem a mai lesz a leghatékonyabb napja, inkább adja át mielõbb magát az élvezeteknek, kedves Szûz, hátha ott nagyobb sikereket arathat, mint a munka terén!

Vízöntő

Tény, hogy mindig jó, ha van egy kis izgalom szerelmi téren, hisz az nap, mint nap, nagyon felvillanyozhatja az embert, ám meglehet, hogy ma egy kicsit túl sok is lesz a jóból. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, vonuljon el egy kicsit magába regenerálódni, hogy kipihenhesse az amúgy örvendetes, de mégis kissé kimerítõ fáradalmakat!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Megeshet, hogy ma egy váratlan fordulat, borítja napirendjét, de mielõtt emiatt komolyan idegeskedni kezdene, próbálja meg elõnyös oldaláról nézni a dolgokat. Lehet, hogy nem véletlen, hogy mindez ma történik, sõt, még az is megeshet, hogy éppen azért gördült bizonyos dolgai elé akadály, hogy más, fontosabb dolgok irányába terelje figyelmét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: