Rák

Azok, akik igazán szeretik egymást, képesek legyõzni bármilyen akadályt, csak, hogy együtt lehessenek, vagy, hogy kapcsolatuk harmonikusan mûködjön! Ez néha nem is olyan könnyû, mint amilyen hangzatos, azonban, ha az ember hû marad az efféle gondolatokhoz és igyekszik mindig ezek szerint élni, korántsem lehetetlen a tökéletes és tartós boldogság elérése!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-01)

Ma egy meglehetõsen komoly anyagi válsággal nézhet szembe, kedves Rák, mely egyrészrõl a hirtelen jött kiadásokból, másrészrõl a mostanában tapasztalható túlköltekezésekbõl, vagy legalább is a kissé könnyelmû pénzügyi döntésekbõl fakadhat. Ha ideiglenesen meg is kényszerül a napokban húzni a nadrágszíjat, hosszútávon azért aggodalomra semmi ok, hisz már úton van az utánpótlás! Addig is tervezzen és tartson ki!

Skorpió

Ma rendkívül sokat jelenthet kedvese támogatása és megértése, hogy haladjon dolgaival. Honorálja együttmûködését a nap végéhez érve egy kis figyelemmel, kényeztetéssel, amiben, ha ügyes és sikerül egymásra hangolódniuk, hamarosan, mindketten nagy örömüket lelhetik!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-01)

Könnyen lehet, hogy ma intenzíven éreztetheti életére gyakorolt, kedvezõtlen élettani hatásait túlhajszoltsága. Talán itt az ideje, hogy egy kis szünetet tartson. Ennek jegyében, ha lehetséges, maradjon tovább ágyban, mint szokott és a késõ délutáni, esti órákban, egy kellemes és kikapcsoló, egyszóval élvezetes valaki társaságában tegyen egy nagy sétát kedvenc helyein. Meglátja, ez a kis kiruccanás holnapra egész meg fogja fiatalítani gondolatait, lelkivilágát!

Szűz

Bár ma meglehetõsen hullámozhatnak az érzelmek, mégis egy nagyon pozitív hozzáállás jellemezheti, mind önt, mind pedig kedvesét, esetleg még csak kiszemeltjét, ami azt eredményezheti, hogy, ha szegrõl-végrõl is, de lényegesen közelebb kerülhetnek egymáshoz estére, mint amennyire a nap kezdetekor voltak. Töltsék zavartalanul, kettesben az éjszakát, s meg lesz a jutalom a viszontagságokért!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-01)

A mai napon igazán elemében lehet, kedves Szûz, mivel csupa olyan ember veszi körül, akikkel szeret együtt lenni, együtt dolgozni. Használja ki a jó szelet és kezdjen velük valami igazán kreatív és egyszersmind újító szellemû projektbe. Ha így tesz, meglátja, estére már le sem tudja majd állítani az új tervekkel kapcsolatos gondolatait, melyek még aludni sem hagyják. De végül is talán pont az ilyen pillanatok a legélvezetesebbek az életben, nem?

Vízöntő

A mai napon, igen pozitív energiákkal telve kezdõdhet a nap szerelmi téren, melyet, szerencsés esetben, sikerül is megtartania estig, aminek eredményeként, sokat fejlõdhet, épülhet a kapcsolat ön és kiszemeltje, kedves között. Ne hagyja, hogy ma bármi is elrontsa ezt a jó tendenciát!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-01)

Ma valahogy úgy érezheti, mintha a szociális készségei nem lennének éppen a csúcson, ugyanis, minél inkább tisztázni szeretne valamit, csak annál inkább összekuszálódhatnak a szálak ön körül. Ne vegye a szívére, kedves Vízöntõ, a hiba nem önben van, egyszerûen csak, mint ahogy az lenni szokott, nem teljesen értik a többiek sajátos észjárását, ezért lehet, hogy fokozatosabban kéne nekik adagolnia elgondolásait, hogy érdemben tudják követni, mit is szeretne valójában. Legyen türelmes velük!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: