Bak

A mai napon egy vonzó illetõhöz, akivel eddig különösebben mély kötelékek nélkül is jól érezték magukat, egyre komolyabb érzelmi szálak fûzhetik. Ha párkacsoltban van ezzel a személlyel, ez szerelmük megújulásának, újramelegítésének jele lehet, ha viszont csak szeretõk, esetleg csak kacérkodnak egymással, akkor nem biztos, hogy a legjobb most belekavarni mélyebb érzelmeket jórészt szexuális vonzalmon alapuló, eddig dinamikus kapcsolatukba, a jelen felállásban legalábbis biztos nem.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A jelenlegi szerelmével kapcsolatos, kisebb, esetleg nagyobb problémák nem olyan jellegûk, melyeket csak úgy ripsz-ropsz, egyik pillanatról a másikra meg lehet oldani, így ma ne is próbálkozzon ilyesmivel, kedves Bika, egyszerûen csak élvezzék, hogy vannak egymásnak. Este süssenek, fõzzenek valami finomat, masszírozzák meg egymást, s ölelkezve, egyszerûen csak kuporodjanak a TV elé. Meglátja, milyen jólesõ érzés lesz most ez is...

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 csillagjegy, aki azt mondja: “Szeretlek!”, de csak hazudik neked! Közte van a párod is?

Halak

Ma inkább igyekezzen tartózkodni a nagyobb érzelmi kitörésektõl, kedves Halak, mert nem biztos, hogy most van itt az ideje a teátrális jeleneteknek. Ez azonban nem azt jelenti, hogy szerelmének ne mutassa ki õszintén, mennyire gyengéd érzéseket táplál iránta, csupán azt, hogy most burkolt, diplomatikus fellépésével elejét vegye annak, hogy egyesek kapcsolatán reszeljék a nyelvüket. Ha ez mégis megesne önnel, azonnal torolja meg a határok átlépését!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A csillagok mai, szerencsés állása, megsokszorozhatja vonzerejét, melynek eredményeként végre lesz alkalma kibontakozni szerelmi életében. Ma, bárki is legyen szerelmének célpontja, az képtelen lesz ellenállni önnek, így, ha a mai napot tûzte ki a nagy áttörésre, a siker biztosított. Használja titokzatos, mágikus személyiségét, hogy fokozza a hatást. Vegye át az irányítást és kapcsoljon sebességbe, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: