Bak

A csillagok mai, szerencsés állása, megsokszorozhatja vonzerejét, melynek eredményeként végre lesz alkalma kibontakozni szerelmi életében. Ma, bárki is legyen szerelmének célpontja, az képtelen lesz ellenállni önnek, így, ha a mai napot tûzte ki a nagy áttörésre, a siker biztosított. Használja titokzatos, mágikus személyiségét, hogy fokozza a hatást. Vegye át az irányítást és kapcsoljon sebességbe, kedves Bak!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A jelenlegi szerelmével kapcsolatos, kisebb, esetleg nagyobb problémák nem olyan jellegûk, melyeket csak úgy ripsz-ropsz, egyik pillanatról a másikra meg lehet oldani, így ma ne is próbálkozzon ilyesmivel, kedves Bika, egyszerûen csak élvezzék, hogy vannak egymásnak. Este süssenek, fõzzenek valami finomat, masszírozzák meg egymást, s ölelkezve, egyszerûen csak kuporodjanak a TV elé. Meglátja, milyen jólesõ érzés lesz most ez is...

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-03-18

Halak

Bármennyire is jó, esetleg negatív irányba haladjon ma kapcsolatuk szerelmével, semmiképpen se erõltessen ma semmit, kedves Halak, mert annak csak összeveszés lehet a vége. Próbáljon meg kivárni, miközben igyekezzen kacéran, vagy éppen viccelõdve a határokat feszegetni, azzal talán egy kicsit sikerülhet párját is jobban megpuhítani és meggyorsítania a folyamatot, hogy újfent egymás karjaiban, csakis egymásra koncentrálva romantikázzanak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A mai napon egy vonzó illetõhöz, akivel eddig különösebben mély kötelékek nélkül is jól érezték magukat, egyre komolyabb érzelmi szálak fûzhetik. Ha párkacsoltban van ezzel a személlyel, ez szerelmük megújulásának, újramelegítésének jele lehet, ha viszont csak szeretõk, esetleg csak kacérkodnak egymással, akkor nem biztos, hogy a legjobb most belekavarni mélyebb érzelmeket jórészt szexuális vonzalmon alapuló, eddig dinamikus kapcsolatukba, a jelen felállásban legalábbis biztos nem.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: