Bak

A mai napon egyszerûen nem ott járhat az esze, amit épp csinál, hanem teljesen máshol. Egészen megrészegülhet a gondolataitól, melyek szüntelenül szíve választottja körül foroghatnak, ám mégis kevés lehet a remény arra, hogy érdemben legyen lehetõsége meg is élni fantazmagóriáit, mindenesetre bíztató, hogy az este már sokkal jobbnak ígérkezik etekintetben, csak gyõzze kivárni, kedves Bak! Türelem!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Egy ideje már próbál összehozni egy találkozót barátaival, de úgy látszik sikertelenül. Mindig van valaki, aki nem ér rá. Most azonban úgy tûnik, kedves Bak, hogy sikerül megszervezni egy összejövetelt, amit már nagyon várt. Bizony jó is néha lazítani egy kicsit a barátokkal, kedves Bak.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Az utóbbi idõszak váratlan, talán fájó szerelmi emlékei még kísérthetik valamelyest, esetleg tüske maradhatott önben valami miatt, azonban, talán itt a legfõbb ideje mindezt végre lezárni, elengedni, kedves Bika. Ne hagyja, hogy a múlt beárnyékolja a jelent, s talán a jövõt is. Ûzze el a rossz szellemeket szerelmi aurájából és ne is engedje vissza többé õket!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp (január 11-12.) - Szinte már annyira vágysz a szenvedélyre, hogy...

Halak

A mai napon kulcsszerepet kapcsolatukban a beszélgetés és a meghittség, melybõl most, a meglehetõsen mozgalmas körülmények ellenére, több alkalommal is módjuk akadhat. Használják ki, igazán jót fog tenni egy kis egymásra hangolódás ily közel az ünnepekhez, az év végéhez. Arról nem is beszélve, hogy egy kis mentális akrobatika néha milyen jó ajzószer is lehet...

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Sokszor elõfordul az ember életében, hogy megvan a terv, megvan a pénz, megvan a lehetõség, de valahogy mégis félünk megtenni az elsõ lépést valami felé, amit szeretnénk. Ma ön is ilyen helyzetbe keveredhet, kedves Halak. Egy belsõ félelme, mely valószínûleg alaptalan, megnehezíti abban, hogy álmait megvalósítsa. Mérlegelje higgadtan, analitikus szemmel, hogy tényleg érdemes ennyire félnie az adott dologtól, és ha igen milyen más módjai vannak tervei megvalósításának.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A mai nap rendkívül izgatott lehet szerelmi téren, egy különleges valaki miatt, azonban, minden lelkesedése ellenére, azért próbálja meg egy kicsit türtõztetni magát, kedves Ikrek, mert, ha most borítja minden tervét, késõbb még komoly gondjai adódhatnak más területeken és azon helyzetek megoldása még több energiát vonna el szerelmi életétõl, mint, ha most helytáll, s teljesíti a követelményeket. Kitartás, már nem tart soká, s hamarosan csak egymáséi lehetnek!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: