Bak

Egy kapcsolat nem csak élvezetekkel, hanem nem kevés áldozattal, és ami még fontosabb, felelõsséggel is jár, amit ön pontosan tud is, kedves Bak. Ezen utóbbiak most kissé leterhelhetik, amitõl nem igazán vidám, inkább zárkózott lehet a hangulata, vagy akár kedvese, kiszemeltje elutasító hozzáállása érintheti érzékenyen, amit szintén nem biztos, hogy jól visel. Ne vonuljon el, s ne hagyja annyiban a dolgokat, hanem álljon bele a problémába, s kedvesével közösen keressék a megoldást, mert ön nélkül most nem fog boldogulni ezzel a helyzettel.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A mai nap arról szólhat, hogy megpróbálja folyamatosan kikompenzálni, nem kevés kompromisszumot kötve, a harmónia megbillenését önmaga és kevese között. Ehhez sok türelemre lesz szüksége, s lehet, hogy érzelmileg is kissé érzékennyé válhat. Ha jelenleg egyedülálló, akkor ma ahhoz, hogy felhívja magára kiszemeltje figyelmét, mindent latba kell vetnie, arról nem is szólva, hogy most egy esetleges vetélytárs is ezen munkálkodhat a háttérben. Legyen kicsit rámenõsebb, kedves Bika!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A mai egy igazán kedvezõ napnak ígérkezik az érzelmei átadása terén, így, amit most ad, annak a sokszorosát kaphatja vissza. Most már csak azt kell eldöntenie, mire is vágyik, mit kíván, majd kezdjen bele, s meglátja, minden megy majd magától, mint a karikacsapás. Egy ilyen kis adok-kapok, könnyed, szerelmes játszadozás, amellett, hogy igen élvezetes, még rendkívül jól is hat egy kapcsolatra, legyen az már kiforrott, vagy éppen friss, így ne hagyja ki ezt az alkalmat!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A mai napon meglehetõs kettõsség jellemezheti szerelmi életét. Vagy az a helyzet állhat fenn, hogy míg ön szorosabbra szeretné fûzni a szálakat, addig azok egyre csak lazulnak, vagy pont fordítva, míg ön kicsit engedne a szorításon, addig partnere mindinkább kötni szeretné önt. Az efféle cicázásnak feszültség lehet a vége, ami csak ronthat kettejük viszonyán. Stabilizálja magában, mit akar és illõen, de határozottan jutassa kifejezésre, hogy az ön számára milyen irányba lenne kívánatos haladni kapcsolatuknak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: