Bak

Ma, annak ellenére, hogy igen élénk szexuális fantáziák keríthetik hatalmába, bizony, meggyûlhet a baja ama zavaró tényezõk sokaságában, melyek szüntelenül akadályozzák, hogy kiélhesse szerelmével, ami most a fejében lejátszódik! Ha másképpen nem megy, rázzon le úgy mindenkit, hogy angolosan távozik azon helyekrõl, ahol bárki is ismerné, s mindinkább egy olyan meghitt és intim környezetet keres, ahol végre nyugodtan elmélyülhet párjával a szerelmi gyönyörökben...

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ma kissé másban gondolkodhat az estét illetõen, mint párja, vagy kiszemeltje, azonban lehet, hogy nem is feltétlenül rossz ötlet az, hogy esetleg külön töltsék az éjszakát. Néha jobb egy kapcsolatban nem erõltetni, ami nem megy, hiszen, ha igazán szeretik egymást, végül is mindegy, ha szétválnak egyetlen estére, még akkor is, ha ez éppen szilveszterkor történik! A szingli Bikákra ma nagyon impulzív éjszaka vár!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ennek a 3 csillagjegynek remekül alakul a július

Halak

Annyira szerelmes és bensõséges terveket fogalmazhat meg magában a ma estét illetõen, hogy meglehetõsen rosszul reagálhat, ha látja õket szétesni. Ne pazarolja azonban az idõt mérgelõdésre, inkább térjen át spontán üzemmódba és találja meg egyszerû momentumaiban kapcsolatuk varázslatát, akkor még igazán szerelmesen és romantikusan telhet egymás karjaiban az éjszaka!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A mai napon felszabadultságra, egy kis szabad levegõre vágyhat, és ez kissé megkavarhatja szerelmi kapcsolatát. Ha párban él, akkor mindenképpen igyekezze a ma éjszakát szerelmével tölteni, s vele együtt kiélni szeszélyeit, ha viszont szingli, akkor. kedves Ikrek, vegye a nyakába az éjszakát és legyen a császára!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: