Bak

Annak ellenére, hogy ma meglehetõsen erõs érzelmek tombolhatnak önben, mégse reagáljon heves érzelemmel spontán semmire, bármi is történjen most szerelmi életében. Fontoljon, gondoljon meg minden egyes lépést, mintha csak egy sakkjátszmába keveredett volna, mert könnyen meglehet, hogy bizony, egyenesen a zöld szemû szörny az ellenfele! Gyõzze le, kedves Bak, s ne adja át neki az uralmat érzelmei felett!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Jó, ha az ember határozott a szívügyek tekintetében, mint ahogy az élet más területein is, s az sem utolsó, ha tudja, mit akar, ugyanakkor arra mindig figyelni kell eközben, nehogy a határozottság átcsapjon túlzott irányításba, dominanciába, mert az már hosszútávon, káros szövõdményekkel járhat egy kapcsolatban, még, ha látszólag jól is mûködik minden. Ha úgy érzi, ön viszi túlzásba kicsit a dolgokat, vagy éppen párja irányából érez ilyesmit, üljön le vele és mindenképpen rágják át magukat a témán, mielõtt elfajulnának a dolgok.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2020-11-09

Halak

A mai napon, egy szívének kedves valaki igencsak vonzódhat ön iránt, amit egyre nehezebben tud véka alá rejteni, így a környezetükben élõkre is egyre nagyobb hatást gyakorol kapcsolatuk. Odáig fajulhat a dolog, hogy kíváncsiskodhatnak, ha kell, ha nem, s egyre kellemetlenebb kérdésekkel bombázhatják mindkettejüket. Ne bagatellizálja el ezt a különleges kapcsot, ami ön és szerelme tárgya között van, csak, mert mások nem bírnak magukkal. Tegyen rendet a fejükben, s hallgasson ma szívére, ha egy elkövetkezne egy váratlan pillanatban egy õszinte vallomás...

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ma egy heves vita bontakozhat ki ön és kedvese, esetleg még csak kiszemeltje között, aminek ráadásul nem is biztos, hogy még ma pont is kerülhet a végére, különféle komplikációk miatt. Fékezze szenvedélyét, kedves Ikrek, ha nagyon elharapózna a dolog, és inkább terelje afelé a szót, hogy ezt a beszélgetést egy kicsit késõbb folytassák majd, amikor már mindketten megnyugodtak, s újra reálisan meg tudják ítélni a helyzetet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: