Bak

Annak ellenére, hogy ma erõsen vágyakozhat egy kis szerelmes álmodozásra, körülményei, munkája, vagy más egyéb tényezõk megakadályozhatják fantáziái kibontakozását, megélését. Próbálja meg fokozott erotikus töltetét valahogy átmenteni másnapra, amikor is már jóval nagyobb teret kaphatnak az efféle gondolatok!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Amennyiben elszalasztott egy lehetõséget, kimondani valamit, amit kellett volna, vagy megtenni egy fontos lépést szerelmi életében, ma kaphat egy második esélyt, ami talán egy soha vissza nem térõ, szerencsés alkalom a javításra. Ne tétovázzon, bízzon a pozitív végkimenetelben, s lépje meg, amit meg kell, kedves Bika!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2021-03-25

Halak

Bár kezdi egyre inkább világosan látni a szerelmi életével kapcsolatos, jövõbeni céljait, ma mégis kissé elbizonytalanodhat abban, hogy mire van most szüksége, mit is szeretne igazán. Ha sehogy sem tisztul a kép, ne erõltesse, hanem egyszerûen bízza magát a sorsra, s fogadja el, amit hoz, végül is menetközbe is bármikor változtathat, ha már jobban tudja majd, mire vágyik igazán!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ma egy kifejezetten meglepõ fordulat állhat be szerelmi életében, amit eleinte talán nem is tud mire vélni, vagy kifejezetten vegyes érzelmekkel fogad. Nem lehet egyszerre óvatos és rugalmas is, kedves Ikrek, így elõbb-útóbb muszáj elhatároznia magát valamelyik irányba, s aszerint reagálni az új helyzetre.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: