Bak

Egy barátja, esetleg ismerõse, ma egy igen fontos dologra hívhatja fel a figyelmét, jelenlegi szerelmi életével kapcsolatban, melyet érdemes lenne megszívlelnie, kedves Bak, annál is inkább, mert meglehet, hogy az ön látását elhomályosítja kissé a szerelem, s ettõl nem lát tisztán az ügyben. Fontolja meg, amit mond!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Egy ideje már próbál összehozni egy találkozót barátaival, de úgy látszik sikertelenül. Mindig van valaki, aki nem ér rá. Most azonban úgy tûnik, kedves Bak, hogy sikerül megszervezni egy összejövetelt, amit már nagyon várt. Bizony jó is néha lazítani egy kicsit a barátokkal, kedves Bak.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Tegye félre ma félénk természetét, kedves Bika, s mondja ki nyíltan, mire is vágyik testi és lelki értelemben egyaránt! Ha sikerül jól tálalnia szerelmének a dolgot, ma szinte bármit elérhet nála, csak kívánnia kell. Ne szalassza el ezt a kiváló lehetõséget!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a legintelligensebb csillagjegyek

Halak

Míg a belsõ hang azt súghatja, minden rendben, addig szíve mást érezhet, s ez kissé összezavarhatja gondolatait. Amennyiben van oka aggódni valami miatt, úgy mielõbb ígérkezzen utána járni a dolognak, hogy mielõbb tisztázódjon a helyzet, addig pedig hessegesse el prekoncepcióit, hogy azok ne vezessék tévútra nyomozását!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Sokszor elõfordul az ember életében, hogy megvan a terv, megvan a pénz, megvan a lehetõség, de valahogy mégis félünk megtenni az elsõ lépést valami felé, amit szeretnénk. Ma ön is ilyen helyzetbe keveredhet, kedves Halak. Egy belsõ félelme, mely valószínûleg alaptalan, megnehezíti abban, hogy álmait megvalósítsa. Mérlegelje higgadtan, analitikus szemmel, hogy tényleg érdemes ennyire félnie az adott dologtól, és ha igen milyen más módjai vannak tervei megvalósításának.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Érdemes ma egy kis vizsgálatot tartani szerelmi élete körül, mi az, amivel elégedett, s mi az, amin esetleg érdemes lenne változtatni. Ha sikerül most jól meghatároznia romantikus céljait, kiváló alapot biztosíthat vele a jövõ nagy áttöréseihez!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: