Rák

Ma rendkívül fogékony lehet érzelmileg, ami igencsak sebezhetõvé teheti, kedves Rák, ugyanakkor, nem szabad elfelejteni azt sem, hogy pont az ilyen, érzékeny idõszakok a legalkalmasabbak arra, hogy az ember igazán elmélyítsen egy gyengéd kapcsolatot. Ne féljen kimondani, ami most a szívében van, s ez által közelebb kerülni ahhoz, akit szeret!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma szerelmileg egy kifejezetten aktív napja lehet, kedves Skorpió! Igyekezzen minél inkább kedvese kedvében járni, lepje meg õt apróságokkal, s vigye nyugodtan túlzásba annak szajkózását, hogy mennyire szereti! Igencsak jól fog esni neki és sokat erõsíthet a kapcsolatukon, ha ma így tesz! A szeretetbõl sohasem lehet eleget adni és kapni!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2023-03-20

Szűz

Néha, egy-egy kedves gesztus, többet mond minden szónál, s eme tény bizonyosságára ékesen ráreflektálhat a mai nap, kedves Szûz, ugyanis, valami olyasfajta, elõre nem várt, mégis nagyon imponáló, apró meglepetésben lehet ma része, amitõl egész nap nem lesz majd képes levakarni a mosolyt az arcáról, de hát, miért is próbálkozna ilyesmivel?

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ha valamikor, hát ma szinte biztosan nem lesz túl sok ideje és energiája a szerelemre, kedves Vízöntõ, így, ha jelenleg egyedülálló, valószínûleg semmi érdemleges nem fog történni e téren, sõt, ha párkapcsolatban él sem számíthat nagy izgalmakra, áttörésekre, mindazonáltal legalább, a nagyobb konfliktusokra, bonyodalmakra is meglehetõsen kevés az esély.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: