Kos

Ma úgy tûnhet, egyszerûek a válaszok a szerelmi életével kapcsolatos kérdésekre, ám vigyázat, ugyanis a hosszútávon is mûködõ dolgok mindig nagyobb erõfeszítéseket igényelnek, mint ahogy az elsõre látszik. Ennek tükrében, gondolja át még egyszer, kedves Kos, hogy tényleg a kívánt irányba haladnak-e romantikus téren dolgai, avagy itt lenne az ideje egy nagy változtatásnak?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Lehet, hogy ma kissé deja vu érzése lesz szerelmi téren, mely által akár arra a felismerésre is juthat, hogy bizony a dolgok nem fognak megváltozni soha, ha csak nem változtat gyökeresen a jelenlegi felálláson. Ne töprengjen annyit, csak induljon el az úton, mert most az legrosszabb, ha egyhelyben toporog!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ön és partnere közt nézeteltérés támadhat a pénzügyeiket illetõen, kedves Mérleg. Lehet, hogy ön elkölteni szerette volna azt, ami párja befektetni szándékozott. Ez a kis nézeteltérés azonban jó véget ér, hiszen kidolgozhatnak egy konstruktív pénzügyi tervezetet is, amiben mindkettejük vágya teljesülhet, valamit megtanulhatják, hogyan is mûködjenek együtt és kezeljék helyesen összezörrenéseiket.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-03-04

Nyilas

A munka ma igencsak zavaró tényezõnek bizonyulhat szerelmi életére nézve, hiszen jelenlegi lelki, érzelmi állapotában se ideje, se energiája nincs rá koncentrálni. A maga érdekében, mégis törekedjen némi konszenzusra, mind önmagával, mind pedig feletteseivel, vagy éppen üzleti partnereivel szemben, különben még a végén konzerválódik ez az áldatlan, csiki-csuki állapot és akkor sokat veszthet az ügyön.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Napi kötelezettségei miatt ma lehet, hogy kevesebb ideje, energiája jut azokra a kreatív dolgokra, amiket igazán szeret. Kedves Nyilas, ne nyomja el magában az ötleteket, inkább próbálja meg szinkronba hozni õket mindennapi teendõivel. Ossza be idejét úgy, hogy ne kelljen lemondania szenvedélyérõl azért, mert feltorlódtak feladatai.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma, néhány meglepõ, ám mégis jólesõ, pozitív visszajelzés által igencsak sokat fejlõdhet önbizalma, ami hamar látszani fog vonzerején is. Rég nem érezhette magát ilyen jó formába, mint most. Használja ki a jó szelet és csábítson, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ez egy nehéz nap lehet érzelmileg az ön számára ,kedves Oroszlán. Egy beszélgetés során néhány régi, mély érzése törhet fel, melyekrõl nehezen beszél, talán azért mert nehezen, vagy még egyáltalán nem dolgozta fel õket. Lehet, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy ezeket kiadja magából, de vigyázzon, mert ha egyszer belekezd, lehet, hogy igen kemény szavak is elhagyhatják száját, melyekre talán még ön sincs teljesen felkészülve.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: