Kos

Amennyiben úgy érzi, hogy a jelenlegi szerelmi élete bármilyen formában is nem kielégítõ, mindenképpen szánjon ma idõt arra, hogy egy kicsit alaposabban átgondolja kapcsolata alappilléreit, eddigi változásait, s ez alapján megpróbálja meghatározni magában, hogy merre is tart. Ha ez sikerül ma nagy lépést tehet közös problémáik megoldása felé!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma inkább arra törekedjenek kedvesével, hogy jól érezzék egy kicsit magukat együtt, mintsem nehéz témákat megbeszélésével múlassák idejüket. Kapcsolódjanak ki, bontsanak fel egy palack bort, társasozzanak, beszélgessenek mindenfélérõl, majd nézzenek mélyen egymás szemébe, s meg fogják találni, amit mostanában mindketten hiányoltak, s amit mindketten keresnek!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Tartsa nyitva ma szemét és fülét kedves Mérleg. Lehet, hogy régóta keres valamit, vagy valakit, de sikertelenül, azonban ma akár a legváratlanabb helyeken találhatja meg. Nem is biztos, hogy pontosan elképzeléseinek megfelelõ a találat, ám egy kis fantáziával az élet adta lehetõségeket nagy sikerrel átültetheti saját igényeibe.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2020-12-28

Nyilas

Ma elõfordulhat, hogy elutasítást kap, esetleg falakba ütközik szerelmi téren, ami igencsak felzaklathatja lelkivilágát. Az élet része a csalódás, melybõl ugyanakkor néha többet tanul az ember, mint a pozitív visszacsatolásokból, növelve esélyét a igazi boldogságra. Ne szomorkodjon, ha mégis megtörténne a rossz!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy nyugodt nap lesz az életében, kedves Nyilas. Kedvesével régóta talán elõször tudnak egy kicsit több idõt együtt tölteni, kikapcsolódni. Végre a romantika is helyet kap ma az életében, amire már valószínûleg rég óta vágyott. Engedje el magát és élvezze hát az adódó lehetõséget.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Bízzon partnerében, s mondja el neki meglátásait, esetleges aggályait szerelmi, vagy éppen szexuális életükkel kapcsolatban. Mindeközben azonban, legyen nagyon elõzékeny és óvatos, csak fokozatosan haladjon elõre a mondandójában, hogy párjának legyen ideje folyamatosan megemészteni annak lényegét, s ne veszekedés legyen a vége, hanem egy közösen való elindulás a jó irányú változás útján.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma nagyon forgalmas napra számíthat, kedves Oroszlán. Már reggel sok dolga lehet otthon, majd jönnek az elhalaszthatatlan elintéznivalók, és természetesen munkájában is megtalálják a bonyolult ügyek. Ezt az egész napos fárasztó, hektikus nyüzsgést a legjobb, ha este egy baráti összejövetel keretében vezeti le.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: