Bak

Akkor igazán jó a szex, kedves Bak, ha az ember lelkileg is képes teljes mértékben ráhangolódni partnerére, ehhez viszont nyitottnak és befogadónak kel lennie az embernek, továbbá minél inkább megpróbálnia kizárni a külvilágot. Ha ez ma sikerül, elképesztõ, õrjítõ éjszakában lehet ma része, amit még sokáig fog majd emlegetni!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ne spóroljon a szavakkal, kedves Bika, ha arról van szó, hogy kifejezze szerelmét, amit kedvese iránt érez! Higgye el, nem lesz túl sok ma semmi, sõt, inkább csak még és még akarhat önbõl szíve választottja. Amennyiben jelenleg egyedülálló, nos, a mai nap, ha hasonlóan nyílt lapokkal játszik, mint párban élõ társai, úgy könnyen lehet, hogy már nem egyedül tér majd nyugovóra! Adja meg a kezdõ lökést a dolgoknak!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-12-12

Halak

A mai nap, igencsak érzelmes, érzéki hangulatában lehet, kedves Halak, ami azt eredményezheti, hogy, amennyiben szerelmeskedésre kerül sor, az rendkívül gyengéd és belsõséges pillanatokban gazdagnak ígérkezik, ami sokat erõsíthet kapcsolatán. Engedje el magát, s hagyja, hogy csakis ösztönei vezessék, akkor nagyon nagy magasságokat élhetnek meg szerelmével!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ma szerelmi téren egy nagy elõrelépést tehet, kedves Ikrek! Talán sikerül elhárítani egy akadályt, ami eddig megnehezített, hogy érdemben együtt legyenek szerelmével, esetleg, hosszú idõ elteltével, újra egymásra találnak vele, amire már rég nem volt példa. Akárhogy is, a mai igen emlékezetes és élvezetes nap lehet mindkettejük számára!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: