Bak

Kedves Bak, ha ma valamilyen, a jelenlegi kapcsolatát érintõ kérdésben szeretne nagyobb elõrelépést tenni, akkor annak részleteinek kidolgozásába, valamint a döntéshozatalba, mindenképpen vonja be párját is, akkor nagyobb esély van a megvalósulásra, még, ha ez néhány kompromisszumkötéssel is jár.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Bak ma maga a változás, pozitív értelemben! Kezdjen bele bármibe is, a nap folyamán, a sikerben biztosan oroszlánrésze lesz. A helyes döntések meghozatalában azonban szüksége lehet segítségre, szövetségesre, aki kicsit felrázza, gyakran földhöz ragadt, reális, logikus világából, s szárnyra kelti kreatív énjét! Engedjen sokat, s a jutalma is sok lesz! Csökönyössége és kitartása ma kevésbé lehet kifizetõdõ, mint, ha rugalmas és laza énjét veszi elõ! A siker csak az ön választásán múlik!

Bika

Ma meglehetõs feszültséget okozhat mindkettejükben, hogy nem tudnak mostanában annyi idõt egymással tölteni, amennyit szeretnének. Igyekezzenek azonban felismerni, hogy ezért nem a másik a felelõs, hanem a jelenlegi életkörülményeik, így azokat kéne némileg megváltoztatni, hogy tartósan orvosolni tudják ezt a helyzetet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma úgy érzi, végre halad is a munkával. Ennek fõ oka az lehet, hogy ma feltehetõleg sikerül végeznie egy-két projekttel, vagy nagyobb részmunka folyamattal. Miután több órán keresztül ügyködik egy probléma megoldásán, áttörõ sikereket érhet el. A mai nap remek példa lehet arra, hogy ön valójában mire is képes, ha egy kicsit kilép a komfortzónájából. Ki tudja, talán gyakrabban kéne ezt tennie!

Csütörtöki Horoszkóp - Mentálisan és lelkileg tökéletes egyensúlyban lesz ebben a...

Halak

A mai napon, rendkívül jó elõérzetei támadhatnak egy gyengéd érzelmi szálakon alapuló szerelmi szállal kapcsolatban! Elõérzetei helyesnek bizonyulnak, ugyanakkor még némi küzdelmet, formálódást azért igényelhet a gyakorlati kivitelezés, ám ez most csak formaság, kedves Halak. Készüljön fel valami nagyon jóra!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma az asztrális energiák némi pluszbevétel megszerzésére irányuló lehetõségeket jeleznek, kedves Halak. Ma sok múlhat azon, hogy jelenlegi anyagi forrásait mannyire meri némi kockázattal befektetni. Nincs oka ódzkodni a kecsegtetõ lehetõségektõl! Fektessen be most minél többet és bízzon a sikerben! Ne feledje, néha érdemes feláldozni a jelenlegi kényelmet, s némi kockázatot bevállalni, hogy a jövõben boldogulhassunk! Ma eme filozófia lehet a siker kulcsa!

Ikrek

Ma akárhogy is szeretne, szinte képtelen lehet koncentrálni szerelmi ügyeire, aminek végeredményeként, kissé hûvösnek, távolságtartónak, vagy akár ellenségesnek is érezheti szíve választottja. Ha hangot is ad eme észrevételének, szánjon rá néhány percet, hogy megnyugtassa, különben könnyen sértõdés és nagyobb huzavona lehet a vége.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Ikrek! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: