Rák

Ha az ember kissé túl sokat foglalkozik valamivel, akkor szinte biztos, hogy egy idõ után nem lát már mást benne, csak hibát. Fogadja be szívébe ezt az aranybölcsességet, kedves Rák és tartsa szem elõtt szerelmi kapcsolatában is, nap, mint nap. Ne fossza meg magát gyakori aggodalmaival a felhõtlen boldogság érzésétõl és élvezetétõl!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Kissé kevésnek érezheti a mai napi inspirációit, illetõleg motivációját ahhoz, hogy érdemben haladjon, mégis, ne hagyja, hogy mindez visszarettentse attól, hogy bármilyen nagy projekt végrehajtásába belevágjon, vagy folytassa azt. Ha ragaszkodik terveihez és bízik önmagában, akkor ma, minden nehézség ellenére, nagy eredményeket tehet le az asztalra. A mai napon érzelmi élete is elõtérbe kerülhet, ami, fõleg az este folyamán, meglehetõs izgalmakat hozhat!

Skorpió

Ma egy rendkívül jó napnak néz elébe szerelmi téren, kedves Skorpió, ugyanakkor, némi csalódás is érheti valakivel kapcsolatban, remélhetõleg nem azzal a személlyel, akit annyira szeret. Mindent összevetve, most ne a látszatra, hanem inkább a mélyben megbúvó érzelmekre koncentráljon, akkor rábukkanhat valami olyasmire a mélyben, ami szép és igaz!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Készen áll az eljövendõ változások állított akadályok leküzdésére, kedves Skorpió, ám, nagyban hátráltathatja ma a haladásban, hogy kissé keveredni látszik magánélete, munkájával. A fogékonysága az új dolgokra, valamelyest lendületet adhat a továbbiakhoz, azonban, érdemes lenne magában rendezni a dolgokat, hogy újra száz százalékosan az aktuálisan prosperált területre koncentrálhasson. Hagyja a szexuális vágyak kiélését estére, napközben pedig teendõire fókuszáljon, akkor megtalálja az egészséges egyensúlyt.

Szűz

A jelenleg pár nélkül élõ Szûz, ma egy különösen szorongatott helyzetbe kerülhet, amikor is, válaszút elõtt állhat: vagy komolyabb szintre lép kiszemeltjével, vagy szeretõjével, vagy könnyen véget érhet az oly törékeny románc, még, ha most nem is úgy tûnik. A párban élõ Szûz számára viszont pont érzelmeinek a visszafogása okozhat gondot, ugyanis ma annyira szerelmesnek érezheti magát, hogy szinte teljesen bolondot lesz képes csinálni magából ennek jegyében, ám ez legyen a legnagyobb probléma!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A mai nap voltaképpen a megújulásról, a változásról szól majd. Itt az ideje, hogy kicsit megújítsa külsejét, még, ha azzal elégedett is mostanában, hiszen ezen idõszak kifejezetten az új dolgok felfedezésérõl szól majd, legyen szó bármirõl. Remek alkalom a mai nap arra továbbá, hogy megkísérelje elhagyni azon dolgait, amikrõl érzi, hogy csak hátráltatják, s átcsoportosítva energiát, fejlessze azon területeket, melyekben sikeres. Ha eme dolgokra koncentrál, sokat haladhat elõre!

Vízöntő

Ma, bár tudja, hogy számíthatna az ügyben kedvesére, mégis valamiért nem merheti megkérni rá, hogy segítsen. Ne abból induljon ki, hogy mások hogy intézik az ilyesmit, vagy, hogy esetleg ciki, amit kér. Kár lenne alakoskodni egy szerelmi kapcsolatban, amikor annyi mindenen túl lehetnek már. Kérje meg bátran!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma, meglehetõsen szokatlan irányból köszönthetnek be változások, új lehetõségek életébe. Ön szerencsére ezeket hamar képes lesz felismeri, azonban némi aggodalmaskodó hozzáállása kissé visszatarthatja az azonnali reagálástól, amelynek következtében elhappolhatják ön elõl a dolgokat. Ezen hozzáálláson azonban lehet segíteni, egész egyszerûen úgy, hogy ne hagyja magát befolyásolni, inkább csapjon le az adódó lehetõségekre éspedig azonnal, mondhatni ?gondolkodás nélkül?. Higgye el, megéri!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: