Kos

Ma, szinte nehezére eshet logikusan gondolkodni, annyira megkavarhatja fejét a szerelem, a szenvedély! Adja át magát érzéseinek, s tegye magát szabaddá mielõbb, hogy azzal lehessen, akit szeret, ha már úgyis csak felé járnak gondolatai. Ha ez most lehetetlen, valósággal szenvedhet a hiányától... Legyen erõs, kedves Kos, s bírja ki valahogy, ameddig szükséges, talán a holnap már könnyebb lesz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Néha a legkézenfekvõbb, legegyszerûbb válasz a helyes, kedves Mérleg, de különösen igaz ez a szívügyekre, melyeket, ha az nem tetszik nekünk, szeretünk komplikálni, túlbonyolítani, csak, hogy azt hozzuk ki belõle a végén, amit mi szeretnénk, hogy úgy legyen. Ne kövesse el ezt a szarvashibát! Most minden pontosan úgy van, ahogy az látszik!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Tartsa nyitva ma szemét és fülét kedves Mérleg. Lehet, hogy régóta keres valamit, vagy valakit, de sikertelenül, azonban ma akár a legváratlanabb helyeken találhatja meg. Nem is biztos, hogy pontosan elképzeléseinek megfelelõ a találat, ám egy kis fantáziával az élet adta lehetõségeket nagy sikerrel átültetheti saját igényeibe.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021 október 16-17 : A hétvége tökéletes lehetőség arra, hogy végre felszítsátok a tüzet és némi romantikával fűszerezzétek a napokat

Nyilas

Egy visszatérõ probléma egyre inkább zavarónak tûnik a kettejük kapcsolatában, s ez ma szinte teljesen átrendezheti a prioritásokat. Ne becsülje soha alá az apróságok befolyásoló hatását! A szakítások, válások nagy részének fõ okai is apróságokból indulnak ki és mérgesednek el. Rendezzék ügyes-bajos dolgaikat, amíg kézben tartható a dolog.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy nyugodt nap lesz az életében, kedves Nyilas. Kedvesével régóta talán elõször tudnak egy kicsit több idõt együtt tölteni, kikapcsolódni. Végre a romantika is helyet kap ma az életében, amire már valószínûleg rég óta vágyott. Engedje el magát és élvezze hát az adódó lehetõséget.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma, azon kaphatja magát, ha nem vigyáz, hogy már el is csavarták a fejét! S, hogy miért is kéne vigyáznia? Azért, hogy biztosan annak sikerüljön csak ez a mûvelet, aki a párja, ne pedig másnak, mert abból most óriási kalamajka lehet. Elõzze meg a félreértéseket, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma nagyon forgalmas napra számíthat, kedves Oroszlán. Már reggel sok dolga lehet otthon, majd jönnek az elhalaszthatatlan elintéznivalók, és természetesen munkájában is megtalálják a bonyolult ügyek. Ezt az egész napos fárasztó, hektikus nyüzsgést a legjobb, ha este egy baráti összejövetel keretében vezeti le.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: