Bak

Parázslik a levegõ ön körül, kedves Bak! Mostanában valahogy sikerül egyenesbe kerülnie szerelmi életében, végre tudja, mit akar és most talán meg is találta hozzá a megfelelõ partnert. Vigyázzon, uralkodó személyiségével ne ijessze kiszemeltjét és ne rontsa el ezt az igazán gyümölcsözõnek ígérkezõ kapcsolatot.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A mai napon különösen vágyhat egy kis gyengédségre, szeretetre, mintsem lepedõakrobatikára, ami viszont nem biztos, hogy párja is ebben a cipõben jár. Ami kissé még feloldhatatlanabbá teheti a helyzetet, az, az, hogy még csak nem is haragudhat rá azért, mert annyira oda van önért, hogy néha alig bír magával. Próbálja meg, ha más nem az elsõ kört követõen, mikor kedvese hevessége már alábbhagy, finoman rávezetni, mire is vágyik valójában!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2022-02-15

Halak

A mai napon extra figyelemre vágyhat melyben bokros teendõi miatt kedvese nem biztos, hogy részesíteni tudja. Ne akarja erõszakkal kinyitni egy virág szirmait, legyen kicsit türelemmel és kinyílik magától is, s akkor majd együtt élvezhetik az élet adta örömöket, érintéseket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A mai napon a Nap és a Hold együttes mozgásának befolyása által, kissé sebezhetõbbé válhat érzelmileg a szokásosnál, ezért tartózkodóvá válhat párja, kiszemeltje irányába, ami nincs túl jó hatással kapcsolatuk fejlõdésére. Talán lehet, hogy jobb lenne, ha a kockázat ellenére, mégiscsak szabadjára engedné aktuális érzelmeit, hisz, ha termékeny talajra hullnak kedvesében, akkor sokat erõsíthetnek kettejük bizalmi viszonyán, ha viszont nem, talán érdemes elgondolkodni azon, hol romolhatott meg kettejük kommunikációja, rendülhetett meg az egymásba vetett hit. Ha ijesztõ is a teszt, elvégzése idõszerû lehet és nagy pozitív, vagy esetleg negatív változásokat hozhat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: