Kos

Amennyiben ma erõsen erotikus töltetû gondolatai támadnának, ne féljen azokat kommunikálni is az érintett irányába, csupán csak arra az egyre vigyázzon, hogy a kívánt értelmezésben jusson el szerelméhez az üzenet, nehogy félreértve valamit, valami nagy és kínos galiba legyen a dologból, egy õrjítõ, szerelmes birkózás helyett...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Amennyiben a mai napon, idõhiánnyal küszködne, s kedvese ezt aggályosnak tartaná, mindenképpen igyekezzen a kedvében járni, de ne feltétlenül azzal, hogy csapot-papot a háta mögött hagyva, lesi minden kívánságát, hanem inkább kreatív, apró ötletekkel vegye le a lábáról. A találékonyság sok mindenre megoldás, még a szerelemben is, kedves Mérleg, ön pedig sosem szenvedett hiányt benne. Használja!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az, ami könnyeket csal a csillagjegyek szemébe

Nyilas

Ne hagyja, hogy a kudarctól való félelem, befolyásolja lendületét, kedves Nyilas, hisz a szerelem csupa kockázat, egy egész életen át! Ne a biztonságra törekedjen, hanem arra, hogy jól játsszon, mindig, minden körülmények között, mert csak így nyerhet!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma fontos, hogy kedvesével, mindenben együtt mûködjenek, különben, nagy rést üthet valami a kettejük kapcsolatán, s ezt semmiképpen se kockáztassák. A csillagok állása azt súgja, hogy nagyon kimértnek és õszintének kell lenniük ahhoz, hogy megõrizhessék a békét a kapcsolatukban.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: