Kos

Elõfordulhat, kedves Kos, hogy ma, minden eddiginél nagyobb ellentmondásokkal találja szembe magát a szerelem terén. Az egyik percben még szuper minden, míg a másikban már marják is egymást szerelmével, majd a harmadikban újra tökéletes a harmónia. A legjobb, ha ma nem tulajdonít nagy jelentõséget semminek, ami történik, csak igyekszik ép bõrrel és ésszel megúszni ezt a napot!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma fenekestül felfordulhat minden elmélete, kedves Mérleg, amit eddig csak a szerelemrõl gondolt! Ne akarjon a változás, s az új szelek útjába állni, hanem egyszerûen csak fogadja el, hogy megtörténnek a dolgok! Ha egy gát átszakad, a mai nap lehet élete egyik legboldogabb napja, melyet még sokáig nem fog elfelejteni!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Egy kissé elbizonytalanodhat megában, kedves Nyilas, s ez igencsak rásütheti bélyegét a szerelmi életére is. Egy kapcsolat legfõbb alapja a bizalom, s, ha az nincs meg tartósan, akkor bármekkora is legyen a vonzalom, vagy szerelem, hosszútávon jobb mégis elengedni a másikat, mielõtt összeomlana minden. A kérdés, mellyel ma szembe kellhet néznie: helyreállítani, vagy elengedni? Fontolja meg alaposan, melyiket választja!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben hisz a végzetben, kedves Nyilas, nos, most minden beteljesülhet, amit ez alatt értünk, méghozzá, csakis a jó értelemben! A csillagok ma nagyon szerencsés állása szinte tökéletessé teheti a napját, amikor is szabadon ismerkedhet, felfedezhet, vagy éppen megtalálhatja azt, akit már oly régóta keresett!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Meglehet, kedves Oroszlán, hogy vadászból, egy csapásra prédává válik, s azt veszi észre: csak játszanak a szívével! Ha így állna a dolog, ne legyen félszeg felismerni mindezt, s lépni, hisz csak így veheti újra a kezébe az irányítást, s ezzel jövõbeni boldogságának kulcsát!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma rendkívül lelkes és tettre kész lehet, amit az is tovább szíthat, hogy felemelt fõvel tekint a jövõre. Ha ilyen biztos a sikerben, akkor ma nem veszíthet, csak a végén aztán el ne felejtse megünnepelni a gyõzelmet szeretteivel, hisz csak úgy az igazi az öröm, ha van kivel megosztani. Ha nincs? Hát keressen valakit, hiszen a magány nem egy betegség, csak egy állapot, melyen talán a legkönnyebb változtatni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: