Rák

Erõsködéssel és bizonygatással nem lehet semmit sem elérni, különösen szerelmi téren nem, ahol egyenesen riasztó lehet az ilyesmi. A kulcs a gyengédség és a szelíd szavak, azok használatával viszont egyenesen csodákra lehet képes az ember!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A mai napon a szenvedélyé lehet a fõszerep, amikor is, igazán elemében érezheti magát, kedves Skorpió! Ügyeljen azonban buzgalma közepette arra, hogy kedvesének is kellõen meghozza kedvét, feltüzelje vágyait ahhoz, hogy eltöltsenek együtt egy buja, szerelmes éjszakát, hisz minden csakis úgy az igazi!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Milyen apa (lesz) a párod? A csillagjegye sokat elárul róla

Szűz

Néha a játékosság és a spontaneitás többet dob egy kapcsolaton, mint ezernyi szerelmes szó, vagy éppen egy nagy beszélgetés. Teljen ma eme szellemiség jegyében napjuk, s meglátja, estére közelebb érzik majd magukat egymáshoz szerelmével, mint valaha!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma, kedves Szûz, igazán segítõkész kedvében van, ugyanis saját feladatai elvégzése után még arra is marad elég energiája, hogy besegítsen környezetének ügyes-bajos dolgaikban. Ez nagyon szép gesztus és higgye el, ha nem is csinálja jól, mindenkinek jól esik ez a kis figyelmesség és alkalomadtán nem marad kedvessége viszonzatlan.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Óvatosságból ma mindenképpen ellenõrizze a tényeket, kedves Vízöntõ, mielõtt feltételezéseit megállapítani, különben még a végén kellemetlen szituációba sodorhatja magát kedvese, kiszemeltje elõtt, ami nem igazán fest majd túl jó képet önrõl! Ne kapkodjon, s ne ítéljen elhamarkodottan, akkor nem hibázhat!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Merjen nagyot álmodni, kedves Vízöntõ, mert úgy tûnik, ma minden adott ahhoz, hogy elérje céljait. Optimista és erõs kisugárzása segíti önt abban, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek és fény derüljön olyan dolgokra, melyek eddig csak zavaróan összekuszálták gondolatait. Ma minden akadály elgördülhet ön elõl és hirtelen minden világossá válhat.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: