Bak

Amennyiben jelenleg egyedülálló, ma sikerülhet végleg begyógyítania lelkén néhány fájó sebet, s újra kicsit pozitívabban tekinteni a jövõre, ami remek alap arra, hogy ismét aktivizálja ténylegesen, nem csak látszólagosan, magát szerelmi téren. Ha jelenleg párkapcsolatban él, ma sokat erõsödhet ön és kedves között az érzelmi szál, ami néhány, nagyon kellemesen és meghitten töltött órának lehet köszönhetõ.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ma meglehetõsen szoros lehet a napi program, így meglehet, hogy nem sok idõ jut romantikára, vagy körítésre, így ne vegye zokon, ha ma az ilyesmi hiánycikknek számít majd szerelmi téren. Ha más nem, fogyassza az instant erotikát, ami néha ugyanolyan izgató tud lenni, mint az óBikaon át tartó hempergés...

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp, 2024. február 16-18.: A Mérleg erre a fordulatra nem számított, a Nyilasnak titkolnia kell az új kapcsolatát

Halak

Akármennyire is legyen némi feszültség ma kedves és ön között, mindenképpen zárjanak össze vele a külvilág felé, ugyanis most egy elõre nem várt, külsõ, negatív behatás fenyegetheti kapcsolatuk stabilitását. Legyenek résen és mindent csak fenntartással fogadjanak, amit ma hallanak!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Bár általában szereti, ha zajlik ön körül az élet, ám az esetlegesen ma beköszöntõ változások hirtelenek és kicsit túlzóak lehetnek, s ez felboríthatja érzelmi egyensúlyát. Igyekezzen kedvesével újrabeszélni, milyen alappillérek is képezik kapcsolatuk alapját, hogy meggyõzõdhessenek arról, még mindig egy irányba haladnak-e!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: