Szűz

Bár lehet, hogy a mai nap nem a mélyre szántó, érzelmekben gazdag beszélgetéseké lesz, mégis elõfordulhat, hogy csupán néhány jól el talált mondat által sokat fejlõdhet, épülhet kapcsolatuk. Hagyja, hogy akit szeret, az egy kicsit jobban belelásson szívének rejtett zugaiba!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A szerelemben nem lehet semmit sem sürgetni, s nem megy semmi határidõre sem. Ne várja egyik pillanatról a másikra a változást, mert azon még meglehet, hogy sokat kell dolgozniuk. Ha esetleg nincs hozzá türelme, akkor inkább lépjen, minthogy dacolva, még inkább hátráltassa az amúgy is reménytelennek tûnõ folyamatot.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-06-10

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: