Bak

Hajlamos lehet ma minden kis apróságon bosszankodni, kedves Bak, s ez egy kicsit megnehezítheti, hogy valami kialakuljon szerelmi téren. Próbálja meg mindennek a pozitív oldalát látni, vagy legalább is, nem törõdni bizonyos zavaró apróságokkal, inkább csak élvezze a szerelmet és az életet, hiszen csak ez számít igazán!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Egy ideje már próbál összehozni egy találkozót barátaival, de úgy látszik sikertelenül. Mindig van valaki, aki nem ér rá. Most azonban úgy tûnik, kedves Bak, hogy sikerül megszervezni egy összejövetelt, amit már nagyon várt. Bizony jó is néha lazítani egy kicsit a barátokkal, kedves Bak.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ma egy kisebb szerelmi dilemmával kellhet szembe néznie, kedves Bika, melyet nem biztos, hogy elsõre, egymaga meg tud oldani, sõt, lehet, hogy elfogultsága miatt, nem is lát tisztán az ügyben. Alkalmasint, érdemes kikérnie egy közeli jó barátja, vagy bizalmasa véleményét is, mielõtt még olyasmire szánná el magát, ami csak tovább ront, mintsem javít a helyzeten!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma könnyen feltámadhat önben az esetleg rendre visszatérõ vágy valaminek a megvásárlására, amit már régóta kinézett magának. Talán most jött el a pillanat, hogy megvegye! Nem érdemes mindig halogatni, hiszen, ha jobban belegondol, végül is, talán sosincs megfelelõ alkalom kiadni ennyi pénz, így csak azt kell eldöntenie, ki akarja-e még adni egyáltalán?

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp - 2021. április 10 - 11.

Halak

Ma kevésbé lehet képes ráhangolódni kedvesére, ami átmenetileg, apróbb ellentéteket szülhet önök között, ugyanakkor, ha sikerül hamar túltennie magát ezeken, s megnyugodni, rendkívül jól összecsiszolódhatnak, s karjaiban igazi megnyugvásra lelhet! Lebegjen ez a szeme elõtt, kedves Halak, akkor biztosan be is teljesül!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Igyekezzen ma minél több idõt tölteni szerelmével, aki most nagyon is vágyhat a közelségére, s nyilvánvalóan, az érzés kölcsönös! Ügyeljen ugyanakkor arra, hogy ne keveredjenek tartósan szóváltásba vele, mert annak nem biztos, hogy most szerencsés lenne a végkimenetele, így, ha valamiben nagyon nem értenek egyet, inkább napolják el a témát, s térjenek rá a kellemesebb dolgokra...

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Kedves Ikrek, ma eléggé túlhajszoltnak, leterheltnek érezheti magát. Talán gyermekei fárasztották le ennyire az utóbbi napokban, de az is lehet, hogy szakmai életének súlya nehezedik önre. Talán az lenne a legjobb, ha kérne egy kis haladékot, vagy segítséget addig, amíg kicsit össze nem szedi magát.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: