Rák

Ma kissé fáradékony, s ez által idegesebb lehet a szokásosnál, kedves Rák, így, minden bizonnyal, nem kedvez a mai nap a mélyebb szerelmi témák kibontakoztatásának, így nem is érdemes ilyesmire fecsérelni az együtt töltött idõt. Koncentráljanak kedvesével inkább a feszültség-levezetés más, sokkal kellemesebb módozataira... Nem fogják megbánni!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Meglehet, kedves Skorpió, hogy ma egy olyan szexuális élményben lesz része, amilyet eddig még sohasem tapasztalat, minden esetre, izgalmasnak ígérkezik a dolog! Amennyiben úgy érzi, mindkettejük élvezné, ha megtörténne, aminek meg kell történnie, ne vessen gátat a vágyaik elszabadulásának, puszta konzervativizmusból!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Amennyiben ma egy új elképzelésén szeretne dolgozni, s nagy tervei vannak, most semmiképp sem alkalmas az idõpont az ilyesmire, ugyanis szerettei, barátai is a figyelmére vágyhatnak, s így sokszor megzavarhatják a ténykedésben. Legyen engedékeny, s tegyen a kedvükre, a munkát pedig hagyja inkább holnapra, kedves Skorpió!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ne üsse agyon a pillanatot valami botorsággal, kedves Vízöntõ, csak, hogy igaza legyen! A boldogság nem az, ha szüntelen ki tudok állni magamért a párommal szemben, esetleg harcolok a szerelem ellen, érezzek bármit is, hanem az, ha harmóniába tudom hozni vele magam, legyen közöttünk bármekkora szakadék is. Elfogadni és szeretni! Tûzze ma ezen jelszavakat a zászlajára!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma munkahelyén szerencse érheti, kedves Vízöntõ. Valamilyen plusz pénzt, juttatást, fizetésemelést kaphat. Azonban minden jóban van valami rossz, így sajnos ebben is, hiszen jutalmának meg kérik az árát, s lehet, hogy általa bizony munkája is jócskán megszaporodik. Lehet, hogy ez hirtelen nagy tehernek tûnhet, de hosszú távon jól fog járni.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: