Oroszlán

Ha ő szomorú, vagy mérges, akkor nagyon csendes. Mikor nem kommunikál, jobb ha megkérdezed tőle, mi a baj. Szinte minden probléma ilyen viselkedést vált ki belőle. Ha szomorú, nagyon hallgatag, de a partnerével mindent meg tud beszélni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Oroszlán!

Szűz

Ha a szűz nem elégedett, akkor rögtön észre fogod venni mert kritikusan fog viselkedni, bármit csinálsz, semmi sem lesz jó neki. Ha a partnered a szűz jegyében született és hirtelen nagyon pedáns lesz és minden idegesíti, akkor el kellene gondolkodj a viselkedéseden.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Szûz, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp március 12-től

Mérleg

A mérleg jegyében született személyek akkor is mosolyognak, ha nem boldogak. Ha azt veszed észre, hogy a partnered kevesebbet beszél veled, akkor itt az ideje, hogy segíts neki és megtudd mi az oka annak, hogy haragszik.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Mérleg, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Skorpió

Ha a skorpió valamivel nem elégedett, akkor szemrehányást tesz a partnerének. Tehát, ha a skorpió hirtelen agresszív vagy elviselhetetlen lett, akkor őszintén kell beszélj vele, hogy megoldjátok a problémát.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: