1. Kos

Mindig nevén nevezi a dolgokat, őszinte, sőt olykor annyira, hogy képes akár másokat feldühíteni. A Kos nem tudja elmismásolni a dolgokat, ő az egyenesség híve. Titkokat nem jó rábízni, mert hazudni, falazni sosem fog. Sokszor előbb beszél, mint gondolkodna.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Vízöntő

Mindig azon a véleményen van, hogy az igazsággal könnyebb szembenézni, mint a hazugsággal. Ezért van, aki kényelmetlenül érzi magát a Vízöntő társaságában. Nem tiszteli azokat az embereket, akik nem becsületesek. Néha, tévedésből, vagy elővigyázatlanságból képes hazudni, de a szándékos hazugságok távol állnak tőle.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: