Ki a világmindenség legjobb asszonya és felesége? A válasz egyértelmű, vagy mégsem? Lássuk hát, mit mondanak minderről a csillagok. 

12. hely: Skorpió

Varázslatosan szép, hihetetlenül vonzó, bámulatosan okos. Ez a Skorpió, a legrosszabb feleség. Hiszen az a férfi, aki egy ilyen tüneményes teremtést feleségül vesz, önként hajtja fejét rabigába. Bár kétségtelen, hogy egy ilyen hölgyet méltó és megtisztelő szolgálni, de mire a férfi kitanulja nehéz jellemének csínját-bínját, már valószínűleg megőszült, de talán meg is kopaszodott, impotenssé vált és már biztos régen nyugdíjas.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

11. hely: Halak

Egy Halat feleségül venni olyan, mintha az ember egy kiscicát fogadna örökbe. Haszna aztán nem sok. A Halak igencsak tüneményesek és szórakoztatóak. Amennyiben az ebben az állatövi jegyben született feleségünknek éppen jó kedve van, valóban egy szeretnivaló, szeretetreméltó kiscica. Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag az erősebb nem képviselői képesek a legfanatikusabban függeni a Halaktól. Még abban az esetben is, ha valaki veszi a bátorságot és szakít a Halakkal, annak az élete egy ilyen kapcsolat után értelmetlennek és merő pusztaságnak tűnik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. hely: Oroszlán

Csak a legbátrabbak kezdenek ki egy Oroszlánnal. Az Oroszlán-feleségek valóságos mozgó kirakatok, övék a legszebb ékszerek, a legjobb gépkocsik, mindenből a legeslegjobb. Minden csak és kizárólag a ragadozó étvágyuktól függ. Tisztán elméletileg lehetséges a tőlük való elválás, de a gyakorlat szerint a válás után már minden nő végtelenül unalmasnak és fakónak tűnik az előzőhöz képest. Csak hát egy újabb Oroszlánhölgyet anyagilag bírni, nos, ez az, ami már nem megy!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

9. hely: Nyilas

Maga a Sátán! Minden és csak az, amit Ő akar. Ő a te halhatatlan lelked. Ahogy és amit Ő mond, az, és csak az lesz. Mindig és mindenkor. És, hajj, csak egyszer próbálj nem engedelmeskedni! A pokol tüzei nyaldossák talpad, életed végéig.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: