Minden nő egy boldog családról álmodik, és ehhez, egy kiegyensúlyozott, segítőkész, határozott, megértő férjre is szükség van. Tudd meg, hogy a párodból, milyen férj válik a csillagjegye alapján!

 

12. (Ikrek)

Az utolsó helyen az Ikrek áll, aki mindig ott van, de soha nincs jelen. Ugye ismerős az ilyen férfi? Akinek magyarázol, ő bólogat, de fogalma sincs, hogy miről van szó. Teljes egészében rád támaszkodik, de azon se kell csodálkozni, ha a pénzed is akarja.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

11. (Halak)

A Halak férj mindent szeretne, de azonnal. Egyáltalán nincs kitartása, és ami a legrosszabb, nem is nagyon küzd a dolgokért. Ha egy Halak férfival kötöd össze az életed, olyan lesz, mintha az anyja lennél. Mindenben ki kell szolgálnod, az ételt is elé kell rakd, de arra is kell emlékeztesd, hogy ideje lenne tusolni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy a legcsodásabb

10. (Nyilas)

Romantikus, praktikus, kedves, szelíd, figyelmes-na ezek azok a tulajdonságok, amiket hiába keresel egy Nyilas csillagjegyű férfinél. Ne tegyél szemrehányásokat neki, úgysem érsz semmit vele. Ne csodálkozz, ha te vagy más akár a hatodik felesége, nem sok időt bírnak ki mellette a nők.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

9. (Skorpió)

A Skorpió, nincs mit szépíteni a dolgokon, egy valóságos zsarnok. Ha olyan nő vagy, akit nem érdekel a férje véleménye, akkor még esetleg boldogan is élhetsz egy Skorpió mellett, de, ha kicsit érzékenyebb vagy, akkor nagyon megkeseríti az életedet. A Skorpió számára nagyon fontos az inspiráció, mindent, amit tesz szívvel, és lélekkel teszi.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: