Minden nő egy boldog családról álmodik, és ehhez, egy kiegyensúlyozott, segítőkész, határozott, megértő férjre is szükség van. Tudd meg, hogy a párodból, milyen férj válik a csillagjegye alapján!

 

12. (Ikrek)

Az utolsó helyen az Ikrek áll, aki mindig ott van, de soha nincs jelen. Ugye ismerős az ilyen férfi? Akinek magyarázol, ő bólogat, de fogalma sincs, hogy miről van szó. Teljes egészében rád támaszkodik, de azon se kell csodálkozni, ha a pénzed is akarja.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

11. (Halak)

A Halak férj mindent szeretne, de azonnal. Egyáltalán nincs kitartása, és ami a legrosszabb, nem is nagyon küzd a dolgokért. Ha egy Halak férfival kötöd össze az életed, olyan lesz, mintha az anyja lennél. Mindenben ki kell szolgálnod, az ételt is elé kell rakd, de arra is kell emlékeztesd, hogy ideje lenne tusolni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp február 28. péntek – Rákok, Mérlegek, Nyilasok, Bakok, Halak, Szüzek, Kosok, Bikák,...

10. (Nyilas)

Romantikus, praktikus, kedves, szelíd, figyelmes-na ezek azok a tulajdonságok, amiket hiába keresel egy Nyilas csillagjegyű férfinél. Ne tegyél szemrehányásokat neki, úgysem érsz semmit vele. Ne csodálkozz, ha te vagy más akár a hatodik felesége, nem sok időt bírnak ki mellette a nők.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

9. (Skorpió)

A Skorpió, nincs mit szépíteni a dolgokon, egy valóságos zsarnok. Ha olyan nő vagy, akit nem érdekel a férje véleménye, akkor még esetleg boldogan is élhetsz egy Skorpió mellett, de, ha kicsit érzékenyebb vagy, akkor nagyon megkeseríti az életedet. A Skorpió számára nagyon fontos az inspiráció, mindent, amit tesz szívvel, és lélekkel teszi.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: