Te tudod, hogy a párod mire vágyik? Ha tisztában vagy a párod csillagjegyével, akkor az nagy segítségedre lehet abban, hogy könnyebben megértsd a személyiségét és megtudd, hogy mik azok a dolgok, amelyeket kielégítve boldogabbá teheted. Egy kapcsolat nagyon sok megértést és kompromisszumot igényel, ha azt szeretnénk, hogy jól működjön. Keresd ki a párod zodiákusát és tudd meg, hogy mire vágyik igazán.

Kos

Ha egy Kos a párod, akkor el kell fogadnod, hogy egy rámenős, erőszakosabb jegyet választottál magadnak. Mindig is az volt és nehezen fog megváltozni, de arra vágyik, hogy ezt elfogadd, tudd kezelni és figyelmeddel ajándékozd meg. Lehet, hogy keménynek mutatkozik kívül, de nagyon is gyengéd belül és szereti a romantikus gesztusokat, amelyek szívből fakadnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Mivel a Bika nagyon hűséges típus, ugyanezt várja el a párjától is. Nem kell, hogy tárgyi ajándékokkal lepd meg őt, még akkor sem, ha nagyon szereti a csecsebecséket. Sokkal fontosabb neki, hogy teljes szívedet neki add és értékeld őt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az állatöv hősei: Ez a 3 csillagjegy megmenti a párját a boldogtalanságtól! Te vagy az egyik?

Ikrek

Teljesen független jegy, aki társaságkedvelő és hisz abban, hogy mások segítsége nélkül bármiben tud boldogulni. Nagyon szeret beszélgetni hosszasan és mélyen, gyakorlatilag bármiről. Jobb, ha felkészülsz, hogy folyamatosan igénye lesz a jó beszélgetésekre.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rákoknak szükségük van a magas fokú biztonságra és kényelemre. Egy olyan párra, aki mellett otthon érezhetik magukat. Bizonyosodj meg róla, hogy elegendő minőségi időt töltesz vele együtt és fizikálisan, érzelmileg és szellemileg is törődsz vele.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Rák, ma lehet, hogy fény derül eddig rejtegetett mûvészi vénájára, mely ezidáig szunnyadt önben. Lehet, hogy tehetségébõl még némi hasznot is húzhat, ha meglátja a benne rejlõ lehetõségeket és az azonnali felkéréseket nem utasítja el rögtön, vagy el nem ragadják érzelmei. Ne aggódjon, ha belevág újdonsült ötletébe, nem marad egyedül a megvalósítással, lesz, aki szívesen segít önnek, ha szüksége van rá.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: