A horoszkópban az előző életek is benne rejlenek. Nem véletlenül születtél épp abban az időpontban, amikor. Csillagjegyed ugyanis utalhat az előző életekre is. Vajon mi lehettél korábban? Milyen energiákat hoztál a mostani életedbe? Íme az izgalmas részletek.

Kos: Harcos

A Kos csillagjegyet nem véletlenül lehetne a harcos hadisten képével szimbolizálni a legjobban, hiszen ő nem ismeri a feladni szót, megy előre minden körülmények között. Kitartó, hajthatatlan, a küzdelem, a verseny elől soha sem futamodik meg, felveszi a kesztyűt és teszi a dolgát. A Kos előző életében harcos, lovag vagy bokszoló lehetett.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp június 21. vasárnap – Meg fogsz lepni néhány embert a környezetedben...

Bika: Vezető

A Bika csillagjegy a véleménye mellett mindenkor kitartó, határozott, erős jellem, aki tudja, mit jelent az élen lenni és felelősségteljesen irányítani. A sikert nem sajátítja ki magának, nemes jelleme segít, hogy szívesen osztozkodjon ebben másokkal is. A Bika előző életében vezető, úttörő lehetett, felfedező, aki ismeretlen tájak, újabb hódítások felé vezette csapatát.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: Gyógyító

Az Ikrek csillagjegy szíve aranyból van. Gondoskodó lelkével mélyen átérzi mások fájdalmát, éles eszével pedig tudja is, miként cselekedjen, hogy a szenvedés elviselhető legyen. Fontos számára mások egészsége, jóléte, szívesen cselekszik önzetlenül. Az Ikrek előző életében gyógyító, patikus lehetett, aki vigaszt nyújtott a rászorulóknak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák: Diplomata

A Rák csillagjegy alkalmazkodó, éles eszű és diszkrét típus, aki kiválóan belelát az egyes helyzetekbe, érzékel minden apró változást, és ennek megfelelően cselekszik. A legnehezebb szituációkból is képes a legjobbat kihozni, de azzal is tisztában van, hogyan tud bármit a saját javára fordítani. Korábbi életében magas pozícióban lévő diplomata, kiváló tárgyalási készséggel rendelkező személy lehetett.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: