MÉRLEG: ÖSSZEHASONLÍTÓ ÉS DIPLOMATIKUS INTELLIGENCIA

A mérleg gondolatában a ,,mi” fogalma állandó. Nem tud egyedül élni, szüksége van másokra ahhoz, hogy tanuljon – de főleg ahhoz, hogy hasonlítgasson. Diplomatikus és harmonikus gondolatmódja van, mindig megtalálva a legkíméletesebb és diszkrétebb megoldást a problémákra. Szociális természet, az életet semmi esetre sem egyedül képzeli el.

Nagyon kreatív, ám néha szívesebben jár a kitaposott ösvényen. Az ő esetében a képzelőerő szépen keveredik a racionalitással. Gondolkodásmódja nem annyira az érzelmektől meghatározott, amit szociális gondolkodásmódnak is lehet nevezni.

A horoszkóp szerinti ő a legpéldásabb nő. Mit gondolsz melyik csillagjegy áll az első helyen?

Memóriája nem részletes – nem jegyzi meg egy elmélet nevét, de könnyedén emlékszik annak lényegére, ha az érdekli őt. A mérleg felfogásában kétségtelenül az a legszebb, hogy mindenben, amit csinál, az ,,én” helyét átveszi a ,,mi”.

SKORPIÓ: MÉLY ÉS TITOKZATOS INTELLIGENCIA BIRTOKOSA

Olyan mély és finom gondolkodásmódja van a skorpióknak, amelyet a többi csillagjegy képviselői nemcsak, hogy gyakorolni, de igazán megérteni sem tudnak. A skorpiók intelligenciája olyan koncepciók felé irányul, amelyek egyszerre rombolnak és építenek. A mentalitásuk tele van finom jelentésekkel és szimbólumokkal, többet látnak másoknál, a látottaknak pedig sokszor rejtélyes magyarázatot tulajdonítanak, amelyek egy mágikus világ kapuit nyitják ki – és amit csak ők érthetnek meg.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A skorpió ösztöne páratlan: a dolgok gyökeréhez hatolva a legváratlanabb megoldásokkal rukkol elő bármilyen problémára, ezért jó pszichológus vagy kiváló nyomozó válhat belőle.

Minden vonzza, ami titokzatos, tabu, megfejthetetlen és talányos. Kiváló memóriájuk van, főleg azokban a dolgokban, amelyek különös jelentéssel bírnak számukra. Mások számára csekélységnek számító dolgokat tartanak észben, és másoknak fontos dolgokat felejtenek el.

Szombati Horoszkóp - Arra vigyázzon azért, hogy ne adjon ki mindent magából, mert...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: