Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként az eszmékbe szeretsz bele és nem a valóságba, mindezt pedig inkább az egód, mintsem a szíved irányítaná. Szerelmes abba leszel, hogyan néz ki a párod, hogyan bánik veled, milyennek látnak benneteket mások. Gyakrabban kellene a szíved hangjára hallgatnod, akkor kevesebb csalódás érne, és kevésbé éreznéd azt, hogy a nem megfelelő társra pazaroltad az idődet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként meglehetősen kritikusan tekintesz a lehetséges partnerekre. Ahhoz, hogy beleszeress valakibe, időre van szükséged. Amikor végre úgy érzed, megtaláltad a tökéletes társat, olyasmit is beleláthatsz az illetőbe, amivel az nem rendelkezik. A felismerés, hogy ez a tökéletesnek hitt kapcsolat sem működik, teljesen elkeserít. Pedig csak arra kéne rájönnöd, óriási a különbség aközött, amit gondolsz tökéletesnek, és aközött, amilyen valójában a párod. Attól még tökéletes lehet egy kapcsolat, hogy nem idealizálod.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ő a lelki partnered a csillagjegyed szerint - Ne keresd tovább!

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként még mindig arra vágysz, érted jön fehér lovon a herceg, vagy Csipkerózsikát te ébresztheted fel az álmából. Keresed a lelki egyensúlyodat, amihez viszont nagyon fontos, hogy szeressenek téged. Vágysz a társra, a szerelemre, ugyanakkor a szabadságodat is szeretnéd megtartani. Mindez pedig azt jelenti, egyrészt félsz a túl mély érzésektől, másrészt mégis a hosszú kapcsolatban reménykedsz. Meglepő, hogy többször is rosszul választasz?

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként valójában nem szeretsz bele a másikba túl könnyen. Igazából olyasvalakit keresel, akiről úgy gondolod, az érzései elmélyülnek irántad, aki mellett elfelejtheted az exedet. Aztán, amikor mégsem azt kapod, amire vártál és vágytál, te érzel csalódottságot. Azért választasz rosszul, mert az elvárásaidat követed, nem a szívedet. Ha igazán meg tudnád nyitni a szíved, a számodra tökéletes partnert is be tudnád fogadni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: