Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként az eszmékbe szeretsz bele és nem a valóságba, mindezt pedig inkább az egód, mintsem a szíved irányítaná. Szerelmes abba leszel, hogyan néz ki a párod, hogyan bánik veled, milyennek látnak benneteket mások. Gyakrabban kellene a szíved hangjára hallgatnod, akkor kevesebb csalódás érne, és kevésbé éreznéd azt, hogy a nem megfelelő társra pazaroltad az idődet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma könnyen úgy érezhetik a királyi jegy szülöttei, hogy szétszórtak és, hogy semmi sem úgy alakul haladni, ahogy eltervezték. Nem sárnak messze az igazságtól, ám ennek oka nem magukban keresendõ, hanem inkább a környezetükben élõknek, akik, a mi nap folyamán, kissé túl sokat hezitálnak a dolgokon. Ne akarja sürgetni, vagy befolyásolni õket! Most kénytelen lehet elfogadni,hogy mások bizony nem képesek mindig olyan távlatokban gondolkodni, mint ön, de, ez persze, nem is feltétlenül baj! Legyen ma türelmes és megértõ.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként meglehetősen kritikusan tekintesz a lehetséges partnerekre. Ahhoz, hogy beleszeress valakibe, időre van szükséged. Amikor végre úgy érzed, megtaláltad a tökéletes társat, olyasmit is beleláthatsz az illetőbe, amivel az nem rendelkezik. A felismerés, hogy ez a tökéletesnek hitt kapcsolat sem működik, teljesen elkeserít. Pedig csak arra kéne rájönnöd, óriási a különbség aközött, amit gondolsz tökéletesnek, és aközött, amilyen valójában a párod. Attól még tökéletes lehet egy kapcsolat, hogy nem idealizálod.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A mai nap voltaképpen a megújulásról, a változásról szól majd. Itt az ideje, hogy kicsit megújítsa külsejét, még, ha azzal elégedett is mostanában, hiszen ezen idõszak kifejezetten az új dolgok felfedezésérõl szól majd, legyen szó bármirõl. Remek alkalom a mai nap arra továbbá, hogy megkísérelje elhagyni azon dolgait, amikrõl érzi, hogy csak hátráltatják, s átcsoportosítva energiát, fejlessze azon területeket, melyekben sikeres. Ha eme dolgokra koncentrál, sokat haladhat elõre!

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként még mindig arra vágysz, érted jön fehér lovon a herceg, vagy Csipkerózsikát te ébresztheted fel az álmából. Keresed a lelki egyensúlyodat, amihez viszont nagyon fontos, hogy szeressenek téged. Vágysz a társra, a szerelemre, ugyanakkor a szabadságodat is szeretnéd megtartani. Mindez pedig azt jelenti, egyrészt félsz a túl mély érzésektől, másrészt mégis a hosszú kapcsolatban reménykedsz. Meglepő, hogy többször is rosszul választasz?

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Mérleg, ma, bármennyire is látszólag minden rendben van, a változtatást fontolgatja. Ennek fõ oka az lehet, hogy könnyen úgy érezheti, a jelen környezetben nem képes kiélni kellõképpen kreativitását! Az utat, melyet kitaposott, csakis ön választotta, s, ha úgy érzi, ez nem kielégítõ, akkor inkább most változtasson, minthogy belefásuljon teendõibe. Ön egy olyan személyiség, aki nap, mint nap, hihetetlen módon képes megújulni, így igazán nincs oka kételkedni abban, hogy képes lesz kezelni az eljövendõ változásokat!

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként valójában nem szeretsz bele a másikba túl könnyen. Igazából olyasvalakit keresel, akiről úgy gondolod, az érzései elmélyülnek irántad, aki mellett elfelejtheted az exedet. Aztán, amikor mégsem azt kapod, amire vártál és vágytál, te érzel csalódottságot. Azért választasz rosszul, mert az elvárásaidat követed, nem a szívedet. Ha igazán meg tudnád nyitni a szíved, a számodra tökéletes partnert is be tudnád fogadni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Készen áll az eljövendõ változások állított akadályok leküzdésére, kedves Skorpió, ám, nagyban hátráltathatja ma a haladásban, hogy kissé keveredni látszik magánélete, munkájával. A fogékonysága az új dolgokra, valamelyest lendületet adhat a továbbiakhoz, azonban, érdemes lenne magában rendezni a dolgokat, hogy újra száz százalékosan az aktuálisan prosperált területre koncentrálhasson. Hagyja a szexuális vágyak kiélését estére, napközben pedig teendõire fókuszáljon, akkor megtalálja az egészséges egyensúlyt.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: