A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként nincs igazán érzéked ahhoz, hogy kiszűrd a megfelelő társat. Nagyon okos és intelligens vagy, ugyanakkor érzelmi témákban igen sokszor elakadsz. Inkább csak azt nézed, ki az, akivel jól érzed magad, akivel jó érzés együtt lógni vagy akár utazgatni is, de egyáltalán nem biztos, hogy ő az a társ, aki valóban felébreszti a figyelmedet. Ezért választod gyakran a nem megfelelő partnereket.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként olyan társat keresel, aki értelmet és célokat ad az életednek, aki megmutatja az utat. Azt viszont már nagyon nem szereted, ha szerelmed irányítani próbál téged. A korlátozást sem viseled jól, de azt sem, ha párod a saját igényeit eléd helyezi. Így viszont hogyan szeretnél egyenrangú, kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatot?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként a szerelmet is logikus alapokra helyezed. Olyan partnert keresel, akivel meggyőződésed szerint összeilletek, akiről meg tudod magadat győzni, miért is épp vele lesz majd megfelelő kapcsolatod, a kémiát ugyanakkor már nem tartod logikusnak. Már pedig, ha ez utóbbit mellőzöd a döntéseidből, akkor ne lepődj meg, ha úgy érzed, már megint nem jól választottál.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként úszol az érzelmekben. Egyik kapcsolatból ugorhatsz fejest a másikba. Fel kellene ismerned, a lelked mélyén pontosan milyen párkapcsolatra vágysz, és mégis mit szeretnél igazán. Mert nem az számít, milyen magas vagy milyen vékony a párod, sőt az sem lényeges, mennyit keres, ahogyan az sem fontos, hogy elfogadnak-e a szülei vagy sem. A fontos az lenne, hogy az érzéseidre, a szívedre hallgass. Ha szeretitek egymást, semmi más nem számít.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: