Mindenkinek más a személyisége. Mindenkinek más fontos a párkapcsolatában. Néhány csillagjegy a lazább párkapcsolatokat kedveli, másokról pedig meg lehetne mintázni a hűség szobrát. Vajon te mennyire vagy hűséges típus? És a párod? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A hűséget sokféleképpen lehet értelmezni. Néhány csillagjegynél több minden is belefér a fogalomba, míg másoknál már a kósza flört is kiüti a biztosítékot. Mindenkinek mást jelent tehát a hűség, és pontosan ez okozhat számtalan félreértést, álmatlan éjszakát és csalódást a párkapcsolatban. Nos, melyik csillagjegyek a leghűségesebbek? És kik azok, akik a lazább párkapcsolatok hívei? A horoszkóp mindenkiről lerántja a leplet.

A Kos

Horoszkópja szerint a Kos bizony inkább a sor végén található, amikor a hűségről esik szó. Talán ő a legkevésbé kitartó partner, legalábbis amíg valódi párjára nem talál. Szereti a kihívást, a kalandot, merész és bátor. Magának való, önző is lehet, ilyenkor pedig nem különösebben érdekli, hogy bárkinek is teljesíti az elvárásait avagy sem.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika

A Bika minden bizonnyal a legmakacsabb, de a legkitartóbb csillagjegy is. Az is igaz róla, hogy szívét, lelkét beleadja a párkapcsolatába. Párja mellett a végsőkig kitart, és szinte mindenkor megteszi, amit a kedvese vagy a családja kér tőle. Társához őszinte, és nagyon megbízható. Persze, ő is félreléphet néha, de arra jó okot talál.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek

Az Ikrek kettős jegy, ezért hol ilyen, hol meg más. Lehet, hogy rendkívül megbízható és kitartó, de az is előfordulhat, hogy pillanatig sem hezitál, és amikor alkalma nyílik, él a lehetőséggel. Vagyis az Ikrek lehet nagyon hűséges, de nagyon csalfa is. Attól függ, épp melyik énje az erősebb.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák

Ha igazán megbízható, kitartó és hűséges társat keresel, a Rák tökéletes választásnak bizonyulhat. Amellett, hogy intelligens és ragaszkodó, mindent megtesz a társáért, a családjáért. Szívét, lelkét beleadja a párkapcsolatba, és biztos lehetsz abban, hogy ő sosem fog megcsalni. Jobb, ha te sem teszed, mert a haragját is tanácsos kerülni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Rák, ma lehet, hogy fény derül eddig rejtegetett mûvészi vénájára, mely ezidáig szunnyadt önben. Lehet, hogy tehetségébõl még némi hasznot is húzhat, ha meglátja a benne rejlõ lehetõségeket és az azonnali felkéréseket nem utasítja el rögtön, vagy el nem ragadják érzelmei. Ne aggódjon, ha belevág újdonsült ötletébe, nem marad egyedül a megvalósítással, lesz, aki szívesen segít önnek, ha szüksége van rá.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-16 - Ma egy kissé aggasztó folyamatok mehetnek végbe szerelmi téren, melyek...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: