Az Oroszlán

Az Oroszlán igazán nagylelkű és emberszerető típus. Kifejezetten kitartó és hűséges, amíg azonos hullámhosszon vagytok. Ugyanakkor vakon senkiben sem bízik meg, és retteg a megcsalástól is. Ha összetöröd a szívét, biztosan nem látod többé. Ha pedig nem kapja meg a kellő figyelmet a kapcsolatban, megkeresi máshol.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

Meglehet, hogy ma valaki kissé felbosszantja önt, s emiatt hamar elveszítheti a türelmét, pedig ez most nagyon nem ajánlatos. Legyen erõs, kedves Oroszlán, és próbálja meg türtõztetni magát, legyen bármi/bárki is a gond, ugyanis most a szellemi, erkölcsi gyõzelem lesz hosszútávon a mérvadó, nem pedig a hang, vagy más egyéb, intoleráns megnyilvánulás.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz

Több minden is nagyon fontos a Szűz életében, de a párkapcsolata biztosan elsőbbséget élvez. Mindaddig nagyon hűséges típus, amíg megkapja azt a figyelmet, törődést és kedvességet, amit a párjától elvár. Amint úgy érzi, hogy valami már nem stimmel a párkapcsolatban, ő is inkább új partnert keres magának.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

A mai napon, az önmegvalósításé lehet a fõszerep, kedves Szûz, amelynek, ha most nem áll útjába egy átmeneti, alkotói válság, rendkívüli kimenetelei lehetnek! Gondolkodjon, ötleteljen, alkosson csak kedvére, s ne tolerálja egy kicsit sem, ha bárki is megpróbálná megzavarni mindebben! Sok múlhat a mai napon!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy a legnagyobb szélhámos

A Mérleg

A Mérleg akkor boldog, ha párkapcsolatban élhet. Pontosan emiatt értékeli nagyra a társát, akihez hűséges és őszinte. Hosszan kitart párja mellett, de azért nem a végsőkig. Ha úgy érzi, már nincs miért küzdenie, ő is inkább új partnert után néz. Persze, nem mindig vallja be magának, hogy problémája lenne, ezért hajlamos lehet beleragadni a párkapcsolataiba.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

Ma nagy eséllyel érheti egy meglehetõse éles kritika önt, ami azonban, a látszattal ellentétben, nem rossz szándék vezérelt, hanem kifejezetten építõ jellegû. Ennek megfelelõen, fogadja is úgy, kedves Mérleg, s komolyan gondolkodjon el rajta. Nagyon sokat tanulhat belõle!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió

A Skorpiót fűti a szenvedély. Amíg párkapcsolatában érzi a szikrát, addig nagyon hűséges és megbízható társ. Ha eltűnik a szenvedély a kapcsolatból, ő lesz a leghűtlenebb partner a csillagjegyek között. Ugyanakkor rendkívül féltékeny és gyanakvó típus, képtelen elviselni, ha megcsalja, becsapja a párja. Soha nem bocsátja meg neki a félrelépést.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

Érdemes lenne ma behatóan, alaposan tanulmányoznia anyagi helyzetét, ugyanis, meglehetõsen elszaladhat a ló, ha nem méri fel kellõ objektivitással az erõforrásait. Gondolkodjon elõre, kedves Skorpió, mielõtt még meglepetés érné, s dolgozzon ki egy stratégiát, amivel továbbra is kézben tarthatja a dolgokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: