A Nyilas

A Nyilas a hűséget egészen sajátos módon értelmezi. Az egyik pillanatban még reménytelenül szerelmes, a másikban ugyanakkor minden érdeklődését elveszíti párja iránt, és gyorsan új kihívásokat keres. Nos, ezért nehéz meghatározni a Nyilas hűségét. De ő egyébként csak olyan kapcsolatban érzi jól magát, amelyben kellően szabad lehet. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

A mai napra, bármit is tervez, kedves Nyilas, az biztosan, nagyon jól fog sikerülni, ugyanis egy igazán gondtalan, vidám napot jeleznek elõ a csillagok. Ennek megfelelõen, igyekezzen kihasználni mindinkább a jó szelet, s minél több olyan dolgot csinálni, amit szeret! Vonja be szeretteit, barátait is, még inkább fokozva a hangulatot!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak

A Bak kifejezetten hűséges típus. Amikor úgy érzi, valami nincs rendben a párkapcsolatában, minden erejével küzd, hogy helyrehozza azt. Érdemes  neki újabb lehetőséget adni, ugyanis nagyon izgalmas partner tud lenni. Persze, ő is hajlamos lehet a hűtlenségre, viszont a kapcsolatából nem lép ki. Párja mellett kitart, mert ezt várja tőle a családja, no meg a hagyomány.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

A mai nap, legyen nagyon határozott, kedves Bak, s álljon ki szilárdan az elképzelései mellett, legyen bárki is vitapartnere, õ biztosan téved! Fontos ugyanakkor, hogy mindezt nagyon következetesen, szenvedélymentesen és diplomatikusan tegye, különben sosem sikerül majd meggyõzni ellenlábasát igazáról, aki, ha éppen egy szerette, vagy barátja, még a végén bajba keveri magát.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-08-25

A Vízöntő

A Vízöntő alapvetően hűséges a párkapcsolatban. Hűsége ugyanakkor attól is függ, társa hogyan viselkedik vele, mennyi teret, önállóságot, szabadságot ad neki. Ha őszinte vagy vele, tőle is őszinteséget várhatsz, de ha titkolsz előle valamit, vagy hazudtál neki, ő az egyik legkegyetlenebb félrelépő, akivel az életedben találkoztál.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

Ma igencsak sokat gazdagodhat spirituális értelemben, kedves Vízöntõ, ugyanis, meglehetõs érzékenységet mutatnak e téren a csillagok. Kedvez ez az idõszak annak, hogy új, különös dolgokkal foglalkozó embereket ismerjen meg, vagy szakrális helyeket keressen fel, s mélyítse a misztikus területeken szerzett tudását. Használja ki rendkívüli szenzitivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak

A Halak rendkívül érzéki és érzelmes típus. Őszinte szerető, igaz barát. Ha társa megcsalja, nem vesz revansot, és nem keres másvalakit, de a félrelépéssel a kalandosabb ösztönét biztosan felpiszkálod. Lehet, hogy más karjaiban vigasztalódik, de csak akkor fog elhagyni, ha nálad izgalmasabb és inspirálóbb társat talál.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-29)

A mai egy igencsak kellemes napnak ígérkezik az életében, kedves Halak, amikor is, semmi rossz nem történhet, csakis jó dolgokat vonzhat be! Higgyen ebben és kapni fog, ossza meg másokkal is, s megsokszorozhatja. Ne feledje, kedves Halak, hogy a szeretet az, amibõl sohasem lehet eleget adni és kapni!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: