Minden csillagjegynek van pozitív és kevésbé kellemes oldala is. Akadnak kitartó és kevésbé hűséges csillagjegyek. A horoszkóp fellebbenti a fátylat a csillagjegyek legjobb és legrosszabb tulajdonságáról is. Nos, te mennyire vagy hűséges a párkapcsolatban?

Egyes csillagjegyek szülöttei féltékenyebbek a másiknál. Ha ismered kedvesed égi adottságait, valamint jobban megérted a személyiségét, megelőzhetők a félreértett történetek és az átsírt éjszakák.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-07 - Amennyiben jelenleg egyedülálló, ma sikerülhet végleg begyógyítania lelkén...

Kényes téma, ha úgy érzed, nem annyira illik rád, keress rá az aszcendensedre, vagy ha egy csillagjegy határán születtél, a határ előtti vagy utánira is. Meg persze az is beletehető, kinek milyen a neveltetése, mit hozott otthonról és milyen a párja, ettől függetlenül ez a bejegyzés egy alap támpont.

Kos - kalandor


A Kossal igazi kaland együtt lenni. Spontán és magabiztos, így sosem unatkozol mellette. És hogy hol üt vissza a dolog? A Kos született vezéregyéniség, törekszik rá, hogy mindig ő domináljon. Ha pedig úgy érzi, lankad a tűz, előfordulhat, hogy másfelé kacsingat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kalandra, változatosságra vágyik. Soha senkit nem akar maga mellé láncolni, hiszen ő maga sem képes elviselni a korlátokat. Mivel csupa önbizalom és határozottság, nem is gondol arra, hogy elhagyhatják. S ha netán mégis megtörténik, nem sokáig búslakodik, hamar talál magának új partnert. Ki illik hozzá? Leginkább a Mérleg tudja tolerálni szabadságvágyát, és ő tud olyan változatos életet nyújtani számára, amiben hosszú távon jól érezheti magát. Az Ikrekkel és a Nyilassal meg tudja értetni magát, és jót nevet mások féltékenységi jelenetein.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha nem várnátok el, hogy kicsit bővebben fejtsem ki egy-egy csillagjegy példáján, mennyire hűséges típus ő, akkor a kosokhoz azt írnám: ők száz százalékban azok. Viszont kifejtem, mert alapjáraton az a tény, hogy egy kos csillagjegyű azt mondja valakiről: “ő az én párom”, már felér egy győzelemmel. Ők ugyanis elsősorban önmaguk társaságát preferálják, hozzájuk közel kerülni olyan nehéz, hogy szinte lehetetlen. Mivel önmaguk glóriáját tartják elsődlegeshez, így elképesztően válogatósak és nagyon nehezen engednek bárkit is magukhoz közel. Az egyik túl nyálas, a másik elkésett két percet az első randiról, a harmadik túl érzelgős – és ezek mind olyan tulajdonságok, amik már akkor kiderülnek a számára, amikor még az ismerkedési szakban van és egy kos rögvest képes azt mondani, kösz, nem. Szóval ha már ott vagy, hogy mégis egy kos lett a párod, esetleg a házastársad, az már azt jelenti, megugrottad a mércéjét, onnantól kezdve viszont ő a hűség betonba faragott mintapéldája. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika - féltékeny 


A Bika hosszú távra tervez, nem szívesen megy bele könnyed flörtökbe. Abban nem kell kételkedned, hogy hűséges marad, a problémát a lassú tempó és a változtatásra való képtelensége, a rugalmatlansága, a nehézkessége okozhatja.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hűséges, de óriási benne a birtoklási vágy, ezért akit megszeretett, azt többé nem akarja elveszíteni. Bár a féltékenység állandóan ott lobog a lelkében, igyekszik fékezni érzéseit, és ritkán kínozza párját hangos vádaskodással. Ha vetélytársat vél felfedezni a párja körül, akkor sem kedvesét kínozza féltékenységi jelenetekkel, hanem a csábítót próbálja “leszerelni”. Ki illik hozzá? A Skorpióval jól kiegészítik egymást, az otthonülő Rák és a megértő Halak is tökéletes társa lehet. Viszont az Ikrek vagy a Nyilas mellett sosem érezheti magát biztonságban.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagyon mélyen érző csillagjegy, akinek nagyon fontos a győzelem is, ezért minden párkapcsolatában az a jellemző, hogy egyrészt “odabent” jól érezze magát, másrészt a külvilág számára is megmutathassa: ez a kapcsolat egy szuper dolog. És ha mindez megvan, a bikák tűzön-vízen át kitartanak választottjuk mellett, akihez képesek teljes mértékben hűek maradni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: